نمناک/ کباب کشمیری را با مرغ بدون استخوان و مواد غذایی بسیار ساده به راحتی در خانه تهیه کنید و از خوزدن آن لذت ببرید.
چی لازم دارم:
مرغ بدون پوست و استخوان:500 گرم
پودر زیره :یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز:1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه :1/2 قاشق چای خوری
گراما سالا :2 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل :یک قاشق چای خوری
سیر رنده شده:یک حبه
آب لیمو:2 قاشق چای خوری
ماست چکید ه :15 گرم
مواد لازم برای سس مخصوص:
فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ):2 عدد
پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ):2 عدد
آبلیموی تازه :یک قاشق غذاخوری 
زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
هل سبز :2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای :500 گرم 
روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
زردچوبه:یک قاشق چای خوری 
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده:  2 قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده :300 گرم  
ادویه گراماسالا:یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس خرد کرده و بشویید.
بعد از اینکه مرغ ها خشک شدند آن را در کاسه ای بریزید و با پودر زیره ،فلفل قرمز، فلفل سیاه ، گراماسالا، پودر زنجبیل، سیر رنده شده ، آبلیمو و ماست چکیده مخلوط کرده و برای 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
بعد از این که مرغ بخوبی مزه دار شد ، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا گرم شود.
مرغ ها را به سیخ بکشید و داخل تابه بخوبی سرخ کنید تا پخته و برشته شود، در این فاصله سس را آماده نمایید.
برای درست کردن سس همه مواد را داخل تابه ای تفت دهید تا کمی نرم شود ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را بریزید و در آخر پنیر را افزوده و بعد از اینکه کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
سس را در کاسه ای بریزید و روی آن را با گشنیز تزیین کرده و با کباب کشمیری میل نمایید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar