هفت گنج/ چی لازم دارم:
تخم مرغ……………………. 2 عدد
شکر……………………….. یک و نیم فنجان
شیر………………………… 1 فنجان
روغن مایع………………….. 1 فنجان
ماست………………………. 1 قاشق غذاخوری
آرد…………………………. دو و نیم فنجان
وانیل……………………….. 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر………………….. 1 قاشق چای خوری
رنده ی پوست پرتقال…………. 1 پرتقال
پودر کاکائو………………….. 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم روکش کیک:
شکلات تخته ای معمولی……… به مقدار لازم( یا تلخ)
شکلات تخته ای شیری………… به مقدار لازم
شکلات تخته ای سفید…………. به مقدار لازم
پودر پسته……………………. به مقدار لازم
پودر فندق……………………. به مقدار لازم
چوب بستنی…………………… به تعداد لازم
چطور بپزم:
برای تهیه ی خمیر کیک، در ظرفی تخم_مرغ ، شیر ، روغن مایع و ماست را خوب با هم مخلوط کرده سپس شکر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط ‌‌آرد ، وانیل و بیکینگ_پودر را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و رنده ی پوست یک پرتقال تازه را به یک قسمت از خمیر و پودر کاکائو را به قسمت دیگر خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. خمیر کیک را در قالب سیلیکونی با طرح بستنی مگنوم که از قبل داخل آن را کاملا چرب کرده ایم، می ریزیم و قالب را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کیک بپزد سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. شکلات های تخته ای معمولی، شیری و سفید را در ظرف های جداگانه، به روش بن_ماری ذوب می کنیم. سپس کیک ها را از قالب خارج کرده و چوب بستنی ها را در هر کیک فرو کرده و کیک های پرتقالی را در شکلات سفید مذاب و کیک های کاکائویی را در شکلات شیری و معمولی مذاب، فرو می کنیم طوری که تمام سطح کیک، روکش شکلات داشته باشد سپس روی شکلات ها را با پودر پسته و فندق ، تزیین می کنیم و کیک های شکل بستنی را در سینی که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم تا روکش شکلاتی آن ها خنک و سفت شود سپس سرو می کنیم.
 در صورت عدم دسترسی به قالب سیلیکونی مورد نظر، می توانیم کیک را در قالب معمولی کیک بپزیم و بعد از خنک شدن، کیک را به شکل بستنی مگنوم، برش بزنیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar