صبحانه/ املت اسفناج تا ظهر سير نگه تان مي دارد
بروزرسانی

اکالا/ املت اسفناج يک املت خوشمزه و مقوي است.
چي لازم دارم:
تخم مرغ 2 عدد
اسفناج خرد شده يک پيمانه
پنير پيتزاي رنده شده يک و نيم پيمانه
پودر پياز يا پياز سرخ شده يک چهارم قاشق چايخوري
جوز هندي يک هشتم قاشق چايخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به اندازه لازم
چطور بپزم:
ابتدا تخم مرغ، اسفناجو پنير پيتزا را در ظرفي بريزيد، همه مواد را با هم مخلوط کنيد. پودر پياز، جوز هندي، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنيد. تابه اي را آماده کرده و مقداري روغن مياع درآن بريزيد و خوب داغ کنيد. بعد از داغ شدن تابه مايه املت را در آن بريزيدو با حرارت متوسط به مدت چهار دقيقه بپزيد. سپس آن را برگردانيدو دو سه دقيقه ديگر زمان دهيد تا سرخ شود. شعله گاز را کم کنيد و املت را چند دقيقه ديگر بپزيد و همراه با ساير سبزيجات سرو کنيد. صبحانه کامل و مقوي.