اکالا/ املت اسفناج یک املت خوشمزه و مقوی است.
چی لازم دارم:
تخم مرغ 2 عدد
اسفناج خرد شده یک پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده یک و نیم پیمانه
پودر پیاز یا پیاز سرخ شده یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به اندازه لازم
چطور بپزم:
ابتدا تخم مرغ، اسفناجو پنیر پیتزا را در ظرفی بریزید، همه مواد را با هم مخلوط کنید. پودر پیاز، جوز هندی، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. تابه ای را آماده کرده و مقداری روغن میاع درآن بریزید و خوب داغ کنید. بعد از داغ شدن تابه مایه املت را در آن بریزیدو با حرارت متوسط به مدت چهار دقیقه بپزید. سپس آن را برگردانیدو دو سه دقیقه دیگر زمان دهید تا سرخ شود. شعله گاز را کم کنید و املت را چند دقیقه دیگر بپزید و همراه با سایر سبزیجات سرو کنید. صبحانه کامل و مقوی.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar