نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذاي اصلي/ از کوفته تبريزي نمي شود راحت گذشت

منبع
خراسان
بروزرسانی
غذاي اصلي/ از کوفته تبريزي نمي شود راحت گذشت

خراسان/ چي لازم دارم:
  گوشت چرخ کرده  ۶۰۰ گرم
   برنج  7 قاشق غذاخوري
   لپه  5 قاشق غذاخوري
   تخم مرغ  3 عدد
   رب گوجه فرنگي  5 قاشق غذاخوري

   پياز متوسط   3 عدد
   سبزي معطر( مرزه، ترخون، گشنيز و جعفري)  3 قاشق غذاخوري
   آلو و گردو  به تعداد کوفته‌ها
   روغن، نمک و فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم
چطور بپزم:
 1- ابتدا برنج و لپه را خيس کنيد. سپس هر کدام را به صورت جداگانه نيم‌پز کنيد. بعد از اين که نيم‌پز شدند، با گوشت کوب آن‌ها را کمي بکوبيد. مواد را کنار بگذاريد تا خنک شوند.
2- يکي از پياز‌ها را رنده کنيد و در مقداري روغن و زردچوبه تفت دهيد. سپس رب گوجه را اضافه کنيد و باز هم تفت دهيد و نمک و فلفل را اضافه کنيد. ۴ تا ۵ ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد مواد به جوش آيند. سپس شعله را کم کنيد.
3- دو عدد پياز را با رنده متوسط رنده کنيد و آب اضافي آن را بگيريد. پياز، گوشت، نمک و فلفل و ادويه را به همراه سبزي‌هاي معطر داخل کاسه بريزيد و مواد را خوب ورز دهيد تا به خورد هم برود.
4- لپه و برنج را اضافه کنيد و مواد را ۷ دقيقه با هم ورز دهيد. درآخر تخم مرغ‌ها را هم اضافه کنيد و دوباره ورز دهيد. بايد آن‌قدر مواد را ورز دهيد تا مواد کاملا به خورد هم برود.
5- گلوله‌هاي بزرگ درست کنيد. داخل آن را آلو، گردو و کمي زرشک بگذاريد و داخل قابلمه‌اي که سس کوفته را آماده کرديد، بگذاريد تا کوفته‌ها کاملا در سس غوطه‌ور شود. در قابلمه را نيم باز بگذاريد و حرارت شعله را ملايم کنيد. بعد از نيم ساعت کوفته‌ها را آهسته کمي جابه‌جا کنيد و برگردانيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره