شور و شیرین/ چی لازم دارم:
نان لوف سفید یا قهوه‌ای..................1 عدد
خامة  صبحانه............. 50 گرم
سس مایونز............... 2  قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده کرده............. 2قاشق چایخوری
نمک و فلفل .............به میزان لازم
کرة نرم ...............به میزان لازم
ژامبون خانگی ...............250 گرم
شوید ریز خرد کرده...............2 قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
به کمک چاقوی تیز، روی برشتة نان را ببرید و نان را از ارتفاع به ورقه‌های 7میلیمتری برش بزنید (حدود 5 برش نان خواهید داشت). آن‌گاه روی ورقه‌های نان را بپوشانید تا خشک نشود! حالا خامه، سس مایونز، پوست لیمو، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس روی میز کار را با سلیفون بپوشانید و یک لایه از نان را رویش بگذارید. بعد روی نان کره بمالید و یک ورق ژامبون رویش بگذارید. حالا مایة‌ نازکی از مخلوط خامه، روی ژامبون بمالید و شوید و فلفل سیاه بپاشید.
 اکنون به کمک سلیفون نان را از درازا رول کنید و در سلیفون بپیچید. به همین ترتیب نان‌های باقیمانده را فراهم کنید و 25 دقیقه، در یخچال بگذارید. اینک هر یک از رول‌ها را به 5-6  برش تقسیم کنید و ساندویچ را برای پذیرائی در پیک نیک، در بسته بندی ‌مناسبی قرار دهید.
خواص  لیمو
لیموترش سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هاست که آن را در زمره سالم‌ترین میوه‌های روی سیاره زمین قرار می‌دهد. شربت آب لیمو طعم فوق‌العاده‌ای دارد، اما استفاده مصرف مداوم آن به دلیل شکر زیادی که به این شربت اضافه می‌شود برای سلامتی مفید نیست.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar