ميز اردور/ ترشي انبه معروف پاکستاني با پوست
هفت گنج/ زمان تهيه ۴۰ دقيقه
زمان پخت ۲۰دقيقه
چي لازم دارم:
انبه سبز نرسيده 5 کيلوگرم
نمک به مقدار لازم
روغن مايع مخصوص پخت و پز يا زيتون 1/2 ليتر
گلرنگ يا هچک يا زردي غذا به مقدار لازم
ادويه مخصوص ترشي انبه روغني 1/2 پيمانه
سير خردشده 500 گرم
فلفل قرمز خشک نيم کوب شده به مقدار لازم
سرکه سفيد 1 فنجان
چه جوري درست ميشه:
1-ابتدا انبه ها را شسته و با يک چاقوي تيز چهار قاچ کنيد بهتر است براي اين کار از آقايون کمک بگيريد.
2-به انبه ها به ميزان کافي نمک و گلرنگ بزنيد تا رنگ آنها کاملا زرد شود
3-انبه ها را داخل صافي که ريخته و روي آن سر بگذاريد و بگذاريد يک شب در محيط آشپزخانه بماند
4-انبه بعد از اين مدت آب پس ميدهد که آن آب را بايد دور بريزيد
5-داخل قابلمه بزرگي روغن بريزيد انبه رو اضافه کنيد و کمي تفت بديد با حرارت ملايم تا کمي نرم بشه.
6-سير را اضافه کنيد و هم بزنيد
7-ادويه و فلفل را اضافه کنيد و هم بزنيد. ميزان فلفل بستگي به ذائقه خودتان دارد
8-اگر دوست داشتيد مي توانيد سرکه هم اضافه کنيد و تفت دهيد خوشمزه تر ميشود. در اين صورت انبه را با سرکه هم کمي تفت دهيد
9-مجدداً مقداري نمک اضافه کنيد و بچشيد ترشي بايد نمک داشته باشد که کپک نزند و کمي شور باشد چون بعد نمک به خورد مواد ميرود و نمک ترشي اندازه ميشود.
10-حرارت را خاموش و بگذاريد ترشي سرد شود سپس به ظرف منتقل کنيد
11-ترشي بايد سه روز در دماي محيط باشد بعد داخل يخچال بگذاريد. نتيجه کار عاليست!
ساير نکات
منظور از گلرنگ يا هچک ادويه اي به شکل زعفران است که رنگ زرد خوشرنگ به ترشي ميدهد عطاري ها دارند. ميتوانيد زردچوبه را جايگزين کنيد البته زردچوبه طبيعي دست ساز. ميزان روغن را زياد نکنيد ترشي که برسد و نرم شود روغن اندازه مي شود.