نکاتي در مورد سرو و پخت پيش غذاها
شور و شيرين/ يادتان باشد که برخي از مهمان ها غذاي کم چرب مي خورند، برخي ديگر ممکن است به ديابت مبتلا و يا به گلوتن حساس باشند. حتي احتمال دارد که برخي ديگر بيشتر به خوردن سبزيجات تمايل داشته باشند.
1- تنوع
اگر هنگام مهماني پيش غذا، غذاي اصلي تان است، پس تنوع را فراموش نکنيد.
يادتان باشد که برخي از مهمان ها غذاي کم چرب مي خورند، برخي ديگر ممکن است به ديابت مبتلا و يا به گلوتن حساس باشند.
حتي احتمال دارد که برخي ديگر بيشتر به خوردن سبزيجات تمايل داشته باشند.
2- يادآوري
اگر پيش غذاي خود را با خوراکيهاي حساسيتزا- مانند بادام زميني و يا صدف- آماده کردهايد، حتما اين موضوع را يادآوري کرده و به مهمان ها تذکر دهيد.
البته حتما پيش غذاهاي ديگري در کنار اين نوع پيش غذاها داشته باشيد.
3- در نظر گرفتن مهمانها
هنگام درست کردن پيش غذا به سن مهمان هاي خود توجه کنيد.
مهمانهاي جوان تر معمولا بيشتر از مهمان هاي مسن تر غذا مي خورند.
همچنين مهماني هاي پرسروصدا، به پيش غذاهاي پر انرژي تري نياز دارند.
4- اندازههاي کوچک
پيش غذاها معمولا بايد کوچک- و انگشتي- باشند.
اگر براي خوردن آنها به قاشق و چنگال نياز باشد، ديگر پيش غذا نيستند.
5- سرد، گرم و داغ
تمام شدن غذا در مهماني، يعني پايان يافتن مهماني! بنابراين اگر دوست داريد يک مهماني طولاني را تجربه کنيد، بنابراين تعداد زيادي پيش غذا- سرد، گرم و حتي داغ- داشته باشيد.
6- صرفه جو
پيش غذاها براي مهماني ها از نظر اقتصادي ايده آل هستند. شما براي هر بار سرو به مقدار کمي مواد غذايي نياز پيدا مي کنيد.
بنابراين ميتوانيد با تهيه پيش غذاي بيشتر، از حجم غذاي اصلي که معمولا گران تر است، کم کنيد.
7- نوشيدني
حتما کنار پيش غذا و غذاي اصليتان، نوعي نوشيدني براي مهمانهايتان در نظر بگيريد.
8- عصرانه چاي
هنگام عصرانه چاي ميتوانيد پنيرهاي خامه اي را با چند قطره رنگ خوراکي، به رنگ هاي زيبا درآورده و آن را با کمي شکر و وانيل، خوش طعم کنيد.
چند پيش غذاي انگشتي با نان تست
ابتدا چند نان فرانسوي را به صورت گرد و نازک برش بزنيد.
اندازه نان ها بايد بسيار کوچک و در حد خوراکيهاي انگشتي باشد.
سپس روي نان ها، روغن زيتون و يا کره آب شده بماليد. سپس نانها را درون فر با دماي 170 درجه بگذاريد، حدود 15 دقيقه بگذاريد.
اکنون مي توانيد روي اين نان ها را با هريک از خوراکي هاي زير بپوشانيد و يک نوع پيش غذا آماده کنيد.
1- روي نان، پنير ماليده و برگ چغندر ، يک ورقه پرتقال و نعناع تازه بگذاريد.
2- مرباي انجير به نان بماليد و روي آن را با پنير و گردوهاي خرد شده پر کنيد.
3- انجيرهاي خرد شده، چند قطره عسل و نمک دريا به روي نان بريزيد.
4- تن کنسروي با آب ليموترش، روغن زيتون، برگ جعفري و نمک به روي نان بريزيد.
5- کمي آووکادو و نمک را با هم مخلوط کرده و به همراه ميگو پخته شده به روي نان بگذاريد.
6- روي نان کمي سس پستو ماليده و با گوجه فرنگي خشک شده، تزئين کنيد.
7- روي نان پنير (هر نوع که دوست داريد) ماليده و با انواع آجيل بپوشانيد.