کوکپد/ مواد لازم برای  ۶نفر
5 عدد تخم مرغ
1/5 پیمانه شکلات شیری تیره و سفید خرد شده
1/2 پیمانه نشاسته ذرت
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق چای خوری پر بیکینگ پودر
1/2 قاشق مربا خوری وانیل
1/2 پیمانه شیر گرم
1/4 پیمانه آب جوش(اختیاری)
1/2 پیمانه روغن
مراحل
تمام مواد رو بزارید بیرون یخچال،فر رو روی درجه ۱۸۰ روشن کنید قالب رو چرب کنید و بزارید تو فر داغ شه(من این کارو میکنم کیک راحت تر جدا میشه)نشاسته ذرت و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم دو تا سه بار مخلوط کنید ،کناربزارید،شکلات رو من خرد کردم ولی به نظرم بن ماری میکردم بعد با مواد مخلوط میکردم بهتر میشد مخصوصا این که دو رنگ هم بود،پس شما بن ماری کنید اول،زرده و سفیده رو جدا کنید،سفیده رو انقدر بزنید که وقتی ظرف و بر میگردونید نریزه،بعد زرده رو با وانیل خوب مخلوط کنید
بعد شیر و روغن رو اضافه کنید،و همچنان مخلوط کنید بعد هم ترکیب نشاسته ذرت و کاکائو رو اضافه کرده و بعد هم شکلاتی رو که بن ماری کردید اضافه کنید ابنجا من چون شکلات خرد شده اضافه کردم خوب با مواد ترکیب نشد و به همین خاطر اب جوش اضافه کردم که با دماش شکلات آب شه پس اگه شکلات رو از قبل بن ماری کردید میتونید آب جوش رو حذف کنید و بعد هم در آخر سفیده رو با لیسک اضافه کرده و در قالب ریخته یکی دوبار زمین بزنید تا هوای داخل مایه تون خارج بشه و بعد هم داخل فر قرار بدید
 تا نیم ساعت در فر باز نشه که پف کیک نخوابه بعد از اون هر پنج دقیقه با سیخ چوبی چک کنید،و قتی هم کیک پخت و کمی خنک شد از قالب درآوردم و کمی گاناش رو که درست کرده بودم برای تزئین همونطور گرم ریختم روی کیک البته اول قرار نبود کیک خیس باشه ولی دیدم داخل کیک بخاطر شکلات نرمه و کاملا طعم کیک خیس رو داره( و گرنه مراحل کیک خیس همونطور که میدونید خودتون متفاوته و از ترکیب شیر و شکر و کاکائو یک لیوان نگه میداریم و وقتی کیک پخت کیک رو برش میزنیم و با سیخ چوبی سوراخ سوراخ میکنیم و این مایه رو روی کیک داغ
 میریزیم تا کاملا جذب کیک بشه)ولی اینجا خود کیک داخلش مرطوبه و طعم خیلی خوبی داره و ارزش یک بار امتحان کردن رو داره،چون شکلات های من شیری بود دیگه شکر نریختم،و کلا هم طعم تلخ کاکائو رو دوس دارم،ولی اگه شما اینطوری نمی پسندین میتونید بنا به ذائقه تون شکر اضافه کنید⚘

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar