ستاره/ اگر در تدارک پخت کیک تولد خانگی هستید و به فکر تزیین آن با خامه اید، اما به خامه فرم گرفته آماده یا خامه قنادی دسترسی ندارید، می‌توانید از خامه صبحانه برای این کار استفاده کنید. طرز تهیه خامه کیک با خامه صبحانه اگر چه کمی وقت گیر است اما بسیار آسان بوده و نتیجه دلخواه شما را خواهد داشت. البته تهیه خامه قنادی در منزل با خامه صبحانه و پودر خامه به هر دو طریق امکانپذیر است. ما در این مطلب روش اول را به طور کامل آموزش می دهیم. 

طرز تهیه خامه کیک با خامه صبحانه
خامه فرم گرفته با خامه صبحانه، به نسبت خامه فرم گرفته آماده، معمولا زودتر فرم و شکل خودش را از دست می‌دهد، اما در عوض طعم بهتری دارد. اگر دوست دارید خامه تزیین کیک را خودتان در منزل تهیه کنید، کافی است طرز زدن خامه صبحانه و موادی که باید به آن اضافه کنید را بلد باشید. 

مواد لازم:
خامه صبحانه پر چرب (بین 30 تا 36 درصد چربی): ۴۰۰ گرم
پودر قند یا شکر آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
وانیل (در صورت دلخواه): نصف قاشق چایخوری
(اگر کیک شما کوچک است میزان مواد را به نصف کاهش دهید.)

مراحل تهیه:
خامه صبحانه را در یک کاسه فلزی با اندازه مناسب نسبتا بزرگ بریزید، بطوری که وقتی خامه را هم زدید و حجم خامه زیاد شد با مشکل روبرو نشوید.
به هیچ وجه از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید، زیرا چربی خامه به ظرف می‌چسبد و خوب فرم نمی‌گیرد. ظرف استیل ایده آل است زیرا خامه هنگام زدن باید سرد بماند. اما اگر کاسه استیل در دسترس ندارید می‌توانید بعدا در طی مراحل کار، کاسه خود را داخل ظرف دیگری که در آن یخ ریخته اید بگذارید و مراحل را انجام دهید. یا اینکه جایی خامه را درست کنید که هوای خنک و رو به سردی داشته باشد.
خامه صبحانه نباید آب داشته باشد، بنابراین اگر همراه خامه، آب اضافی بود آن را دور بریزید.
حالا شکر یا پودر قند را اضافه کنید.
با یک قاشق یا چنگال، خامه و شکر را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید، سپس این ترکیب را حدود نیم ساعت در فریزر بگذارید تا تگری شده و رگه‌های یخ در آن ایجاد شود.
خامه را از فریزر بیرون بیاورید، با همزن ۲ دقیقه با دور کند هم بزنید و سپس با دور تند فقط در یک جهت هم بزنید.

۱۰ الی ۱۵ دقیقه برای فرم گرفتن خامه زمان لازم است.

نکاتی برای بهتر فرم گرفتن خامه کیک با خامه صبحانه
برای بهتر فرم گرفتن خامه صبحانه بهتر است ظرف خامه را در یک ظرف آب و یخ بگذارید.
خامه را آنقدر هم بزنید تا رد پره‌های همزن روی خامه بماند و از بین نرود، به شکلی که انگار خامه در پره‌های همزن پیچ خورده است.
اگر مقدار خامه فرم گرفته بیش از نیاز شما بود می توانید باقیمانده آن را در یک ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید.
برای استفاده بعدی خامه را از فریزر بیرون بیاورید، در یخچال بگذارید و وقتی کمی نرم شد دوباره با همزن بزنید تا فرم بگیرد. البته این خامه که دوباره هم زده می‌شود کمتر فرم می‌گیرد که طبیعی است و دیگر برای تزیین کیک مثل کیک تولد و عقد و عروسی چندان مناسب نیست، اما برای شیرینی خانگی مثل نان خامه‌ای یا شیرینی لطیفه و ناپلئونی گزینه خوبی است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar