ستاره/ کیک شکلاتی، آن هم از نوع خیسش، یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها در سراسر جهان است که کمتر کسی توان مقاومت دربرابر آن را دارد. اگر شما هم از پخت کیک خانگی لذت می‌برید و طعم کاکائو از مزه‌های مورد علاقه‌ی شماست با این آموزش طرز پخت کیک شکلاتی خیس مغزدار با ما همراه باشید. طرز تهیه‌ی این کیک شکلاتی بسیار آسان است و همه با هر امکاناتی می‌توانند آن را در خانه تهیه کنند؛ بدون همزن یا حتی فر. ضمن اینکه در این دستور پخت شما می‌توانید از تخم مرغ کامل استفاده کنید و نیازی به جداسازی این دو از یکدیگر نیست.
 
مواد لازم برای کیک شکلاتی خیس مغزدار
آرد سفید قنادی یک و سه چهارم پیمانه
شکر دو پیمانه
پودر کاکائو مرغوب سه چهارم پیمانه
پوره‌ی موز رسیده (اختیاری) دو عدد متوسط یا یک پیمانه
شکلات خرد شده به میزان لازم
شیر یک پیمانه
تخم‌مرغ دو عدد متوسط
روغن یک دوم پیمانه
آب ولرم یک دوم پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک یک دوم قاشق چای‌خوری


 
طرز تهیه کیک شکلاتی خیس مغزدار
پیش از آنکه شروع به تهیه‌ی مایه‌ی کیک کنید، فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس مراحل زیر را دنبال کنید:
در ابتدا ترکیب آرد و پودر کاکائو را در داخل یک کاسه سه مرتبه الک کنید تا به خوبی سبک شوند.
بعد شکر، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
در یک ظرف جداگانه، دو عدد تخم مرغ را با شیر، آب و روغن ترکیب کنید و سپس وانیل و در صورت تمایل پوره‌ی موز را بیافزایید.
تمامی این مواد مایع را با یک عدد چنگال هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند و سپس به مواد خشک اضافه کنید.
سپس دو مرتبه با چنگان و با استفاده از حرکاتی دورانی هم بزنید تا مایه‌ی کیک یک دست شود. در این مرحله می‌توانید از همزن نیز استفاده کنید.
قالبی مناسب (مایه‌ی کیک باید دو سوم قالب را پر کند) برای کیک انتخاب کرده و کف و دیواره‌های آن را چرب کنید.
سپس مواد را داخل قالب بریزید و در فر قرار دهید.
پس از ۳۰ دقیقه اگر کیک آماده بود، فر را خاموش کنید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه کیک داخل فر خاموش بماند.
سپس کیک را خارج کرده و آن را از وسط نصف کنید. داخل لایه‌ی زیری را کمی خالی کرده و چیپس شکلات و هرگونه مواد دیگری مثل خامه را درون آن قرار دهید.
نیمه‌ی دیگر کیک را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید تا خوب به هم بچسبند.
کیک شما آماده‌ است!

طرز تهیه‌ی کیک شکلاتی خیس مغزدار بدون فر
درصورتی که به فر دسترسی ندارید، پس از آماده کردن مایه‌ی کیک به روش بالا به روش زیر عمل کنید:
یک قابلمه‌ی بزرگ انتخاب کنید و آن را روی شعله بگذارید.
یک جسم فلزی را وسط قابلمه قرار دهید؛ مثل یک سه پایه، یک آبکش فلزی یا چند عدد لیوان فلزی.
درب قابلمه را با دم‌کنی در جای خود بگذارید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا داخل آن گرم شود.
 سپس قالب کیک را داخل قابلمه بگذارید و اجازه دهید کیک آماده شود.
دقت کنید که نباید تا ۳۰ دقیق درب قابلمه را بردارید تا از خروج حرارت جلوگیری شود.
کیک شما پس از ۵۰ دقیقه آماده خواهد بود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar