غذاي ملل/ طرز تهيه خورش مرغ هندي تند و خوشمزه
کتاب کاله/ در اين مطلب دستورالعمل تهيه خورش مرغ هندي را به شما عزيزان آموزش دادهايم.
در آشپزي هنديها انواع فلفل قرمز تند يا شيرين، مورد استفاده قرار ميگيرد و بخاطر همين فلفلها، رنگ اغلب غذاهاي اين منطقه به رنگ قرمز تند در ميآيد. خورش مرغ هندي که در ادامه به شما معرفي ميکنيم، در هندوستان به لعل مسالا والا مورغ (مرغ قرمز با ادويه تند) معروف است. اگر طرفدار غذاهاي تند هستيد، اين غذاي هندي را آماده کنيد و از طعمش لذت ببريد.
چي لازم داريم:
سينه ران مرغ خرد شده يک کيلو
پياز ساطوري دو عدد
سير چهار حبه
فلفل دلمه قرمز چهار عدد
فلفل قرمز تازه دو عدد
رب گوجه فرنگي يک قاشق مرباخوري
زنجبيل ساييده يک قاشق مرباخوري
تخم گشنيز ساييده يک قاشق مرباخوري
زيره يک قاشق مرباخوري
زردچوبه دو قاشق چايخوري
ليمو تازه يک عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
چجوري بپزيم:
فلفل دلمه قرمز را با سير، رب گوجه و همه ادويهها بکوبيد با در مخلوطکن بگردانيد تا به شکل خمير نرمي در بيايد.
۵ قاشق روغن را در تابه روي آتش ملايم داغ کنيد و مرغها را در آن سرخ کنيد. بعد از طلايي شدن يک طرف مرغ، سمت ديگر آن را خوب سرخ کنيد.
بعد از برداشتن مرغها، پياز را در همان روغن سرخ کنيد تا طلايي شود. سپس خمير فلفل و ادويه را ۵-۶ دقيقه در قابلمه بگردانيد تا آب آن جمع شده، اما خشک نشود. سپس ۲ پيمانه آب را به آن اضافه کرده و آبليمو را هم در سس بريزيد.
مرغها را داخل سس قرار دهيد، نمک و فلفل را اضافه کنيد و در تابه را ببنديد. اين مرغ براي نيم ساعت تا ۴۰ دقيقه به پخت در سس نياز دارد.
مرغ قرمز هندي را ميتوانيد با برنج سفيد يا به شکل خوراک سرو کنيد.