غذاي اصلي/ طرز تهيه سوفله يوناني
شبکه آشپزي/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه سوفله يوناني را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
چي لازم داريم:
پياز خردشده ۱ عدد
سير خردشده ۱ حبه
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
نمک ۳/۴قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي ۱و۱/۴ پيمانه
ماکاروني تيکهاي و پنير پيتزا از هر کدام ۲۴۰ گرم
مارگارين (کره) و روغن زيتون از هر کدام ۲ قاشق سوپخوري
تخم مرغ ۲ عدد
پنير پارميزان به ميزان لازم
روغن جامد ۳ قاشق سوپخوري
فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
شير ۱ پيمانه
آرد ۲قاشق سوپخوري
کره ۵۰ گرم
چجوري درست ميشه:
پياز و سير را در روغن تفت دهيد، نمک را به گوشت افزوده چنگ بزنيد پس از آن داخل مواد ريخته سرخ کنيد تا رنگ قرمز گوشت از بين برود. روغن اضافي را از تابه خارج کرده، رب گوجه فرنگي و زردچوبه را در آن ريخته و تفت داده و کنار بگذاريد.
مارگارين را آب کرده، آرد و شير را در آن ريخته تا غليظ شود. سپس نمک، فلفل و پنير پارميزان را به آن اضافه کنيد. ماکاروني را طبق دستور در آب نمک دار بپزيد آب آن را خارج کرده و آبکش کنيد. تخم مرغها و مارگارين را به ماکاروني افزوده هم بزنيد تا يکنواخت شود. ظرف کم عمق به گنجايش دو ليتر را قدري چرب کنيد. اول نصف ماکاروني بعد تمامي گوشت، نصف پنير پيتزا، بقيه
ماکاروني و سس را بريزيد. ظرف را قدري به آرامي تکان داده و بقيه پنير پيتزا را در سطح آن پخش نموده و با ذراتي از مارگارين تزئين کنيد و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتي گراد به مدت ۴۰ دقيقه در فر قرار دهيد.