شور و شیرین/ چی لازم دارم:
 بیسکویت آسیاب‌کرده 250 گرم
کره‌ی آب‌کرده 125 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
کمپوت آناناس خردکرده 450 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
پنیر خامه‌ای 250 گرم
شکر ریز 50 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
خامه‌ی ساده 200 گرم
بادام برشته و خردکرده 60 گرم
چطور بپزم:
یک قالب 20×30 سانتیمتری را چرب کنید. بیسکویت، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و فشرده کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس مواد میانی را روی آن بریزید و صاف نمائید. اکنون قالب را در یخچال بگذارید تا شیرینی کاملاً ببندد. اینک آن را برای پذیرائی، به اندازه‌ی دلخواه ببرید، با برش‌های آناناس تزئین کنید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه‌ی مواد میانی: آناناس را در صافی بریزید و یک‌دوم‌پیمانه از آب آن را همراه با شکر و ژلاتین، روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شود ولی مایه نجوشد! آن‌گاه صبرکنید تا خنک شود. حالا پنیر خامه‌ای و آبلیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس خامه، مایه‌ی ژلاتینی و بادام را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar