رسپي املت بادمجان و سوسيس حرفهاي براي صبحانه

کتاب کاله/ شما هم يکي از کساني هستيد که با صبحانه خوردن کنار نميآيند و از صبح تا ظهر را با هلههولههاي پرضرر و چاقکننده سر ميکنند؟ شايد مشکلي اصلي پايين بودن تنوع وعدههاي صبحانهتان است و بخاطر خسته شدنتان از بشقابهاي صبحانه تکراري، ترجيح ميدهيد که از آن صرف نظر کنيد. املت بادمجان و سوسيس به عنوان يک صبحانه ميتواند روزتان را بسازد. اما اين املت علاوه بر صبحانه ميتواند به عنوان يک ناهار يا شام سبک هم در نظر گرفته شود. اگر شما هم از صبحانههاي تکراري خسته شدهايد و ميانه خوبي با صبحانههاي سرد نداريد، اين رسپي را امتحان کنيد.
مواد لازم براي تهيه املت بادمجان
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
سوسيس تند220 گرم
بادمجان متوسط يک عدد
پياز بزرگ زردنصف يک عدد
نمک به مقدار لازم
تخم مرغ بزرگ هشت عدد
برگ تازه ريحان خرد شده چهار پيمانه
پنير فتا تازه60 گرم
طرز تهيه املت بادمجان و سوسيس
مرحله اول
پوست سوسيسها را بگيريد و آنها را به صورت حلقهاي خرد کنيد. مقداري روغن داخل تابه بريزيد و سوسيسها را داخل روغن سرخ کنيد. سپس داخل يک ظرف بريزيد و با دستمال کاغذي روغن آنها را بگيريد. براي سالمتر شدن اين صبحانه ميتوانيد سوسيس خانگي را تهيه کنيد و به اين غذا اضافه کنيد.
مرحله دوم
پياز را به صورت نگيني خرد کنيد. بادمجان را هم بعد از اينکه شستيد، ساقه آن را جدا کنيد و به صورت حبههاي متوسط خرد کنيد.
مرحله سوم
باقيمانده روغن را داخل تابه بريزيد. بادمجان و پياز خرد شده را با هم حدود شش تا هشت دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند.
مرحله چهارم
سير را رنده کنيد و همراه نمک به مواد اضافه کنيد. سوسيسها را هم به قابلمه برگردانيد. مواد را هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
داخل يک کاسه تخم مرغها و ريحان را باهم بزنيد و روي مواد داخل تابه بريزيد. تابه را کمي کج کنيد تا مايه تخم مرغ روي همه سبزيجات به طور مساوي قرار گيرد.
مرحله ششم
پنير را را به کمک دست خرد کنيد و روي املت بريزيد. در تابه را ببنديد تا تخم مرغ کاملا خودش را گرفته و املت بپزد.
منبع: thekitchn