خراسان/ چی لازم دارم:
  لوبیا سبز-1 کیلوگرم
   سرکه -2 لیوان
   آب- 2  لیوان
   نمک  - 2 قاشق غذاخوری
   شوید - 4، 5 شاخه
   سیر- 4، 5 حبه
    فلفل و دانه خردل - به میزان دلخواه
 چه جوری درست میشه:
1- شیشه‌هایی  راکه می‌خواهید در آن‌ها شور درست کنید، بشویید و اجازه دهید کامل خشک شود.

2- سر و ته لوبیاها را بگیرید و بعد از شستن اجازه دهید کامل خشک شود.در شیشه‌ها فلفل، سیر، دانه‌های خردل و شوید را بریزید.

3-  سپس لوبیاها را به صورت عمودی و فشرده کنار هم داخل شیشه بچینید.

4- در یک قابلمه به ازای هر لیوان سرکه، یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

5- ترکیب آب و سرکه را همان طور داغ  روی لوبیاها بریزید.

6- با ضربات آرام به شیشه‌ها، حباب‌های هوا را خارج کنید و سپس در شیشه را محکم ببندید.

7- شور را بعد از این‌که خنک شد، داخل یخچال قرار دهید. بعد از 48 ساعت آماده خوردن است. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar