شور و شیرین/ چی لازم دارم:
بیسکویت شکلاتی آسیاب‌کرده  250 گرم
کره‌ی آب کرده  90 گرم
مواد لازم میانی:
ژلاتین 3 قاشق چایخوری
آب سرد یک‌سوم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر ریز 2 قاشق سوپخوری
اسانس نعنا چند قطره
شیر 2 قاشق سوپخوری
شکر اضافی 2 قاشق سوپخوری
خامه 160 گرم
چطور بپزم:
بیسکویت و کره را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گاه این مخلوط را کف قالب چربکرده‌ای به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس مایه‌ی نعنائی را روی بیسکویت بریزید و صاف کنید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید تا شیرینی کاملاً ببندد. حالا آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و رویش را با شکلات تزئین کنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه‌ی مایه‌ی میانی: ژلاتین را روی آب سرد بپاشید. بعد روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود. آن‌گاه زرده‌های تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. حالا ژلاتین حل‌کرده را به آن بیفزائید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید و هم‌زدن را ادامه دهید تا خامی زرده‌های تخم مرغ از بین برود. اکنون آن را از روی حرارت بردارید و اسانس نعنا و شیر را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا این مایه را در یخچال قرار دهید تا  نیم‌بند شود. سپس سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به‌تدریج شکر اضافی را به آن بیفزائید. اینک سفیده‌های همزده را همراه با خامه به مایه‌ی قبلی اضافه کنید.

یادآوری: می‌توانید چند قطره رنگ سبز خوراکی، به مایه‌ی نعنائی بیفزائید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar