نمناک/ خرمالو یکی از میوه های خوشمزه و محبوب فصل پاییز است که سرشار از ویتامین می باشد در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است که میتوانید از این میوه خوشمزه در فصل پاییز برای کیک عصرانه تان بهره ببرید که رنگی زیبا و طعمی بسیار دل چسب دارد.
 چی لازم دارم:
 تخم مرغ : 3 عدد
آرد سفید : 2 فنجان
روغن مایع :1 فنجان
شکر : 2/3 فنجان
بکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری
خرمالو پوره شده : 3 عدد
گردو : ½ لیوان
جوز هندی : ¼ قاشق چایخوری
چطور بپزم:
شکر و روغن مایع را با همزن کمی بزنید تا کمی سبک شود.
سپس تخم مرغ ها را یک دانه یکدانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را حدود 1 دقیقه با همزن بزنید.
جوز هندی را نیز اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و مواد بالا اضافه کنید.
در آخر خرمالو پوره شده و گردو خرده شده را با مایه کیک مخلوط کنید.
کف یک قالب 23 سانتی متری را با کاغذ کاهی یا روغنی بپوشانید و مایه کیک را درون آن بریزید.
در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت زمان پخت دهید.
نکات
1 - کسانی که کیک های خیس و مرطوب را می پسندند،حتما این کیک را یکبار امتحان کنند.

2 - تزیین با روکش شکلات و برگ شکلاتی و کمپوت گیلاس می باشد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar