ترفندهاي آشپزي براي زماني که مهمان داريد

شور و شيرين/ در اين مقاله به برخي از ترفندهاي آشپزي و نکات خانه داري در آشپزي اشاره شده است. همچنين نکاتي در مورد پيش غذاها در تدارک و پذيرايي مهماني ها بيان شده است.
پيش غذا
در مهمانيها معمولا غذاهاي خوبي تهيه مي شود و البته هر سفره خوب مهماني، پيش غذا لازم دارد.
شما چه مهماني ساده در کنار خانواده خود داشته باشيد و چه قرار باشد کنار دوستانتان يک عصرانه مختصر ميل کنيد، بايد پيش غذاي مناسبي تدارک ببينيد.
البته قرار نيست پيش غذاي بي نظير و يا فوق العاده اي آماده کنيد.
يک پيش غذاي ساده و مختصر اما بسيار خوش طعم ميتواند سفره غذايتان را دلپذير کند.
نکاتي در مورد پيش غذاها
اگر مهمانيتان همراه با سرو غذا باشد و پيش غذاي ساده در اندازههاي کوچکي- مثلا خوراکيهاي انگشتي- تدارک ديده ايد، بايد براي هر کس به تعداد 4 تا 6 عدد پيش غذا داشته باشيد.
اما اگر مهمانيتان، صرفا همراه با نوشيدني است، براي هر نفر 8 تا 10 عدد پيش غذا لازم است.
اگر در شرايطي مجبور به پذيرايي از مهمان هستيد که نميتوانيد به موقع غذا درست کنيد، ميتوانيد از پيش غذاهايي مانند پنير، نان، بيسکويت و يا سبزيجات برش زده مانند خيار و گوجهفرنگي استفاده کنيد.
حتي ميتوانيد در صورت داشتن اسفناج، بوراني اسفناج يا پيش غذاهايي شبيه به اين که سريع آماده ميشوند، درست کنيد.
هنگام درست کردن پيش غذا و يا چيدن سبزيجات در بشقاب، به رنگ ها هم توجه کافي نشان دهيد.
ترکيبي از خوراکي هاي قرمز، زرد و سبز، پيش غذايتان را زيباتر و اشتها برانگيزتر ميکند تا زماني که فقط يک نوع سبزي از يک رنگ در بشقاب بگذاريد.
ميتوانيد از خود سبزيجات به عنوان ظرف حاوي پيش غذا استفاده کنيد.
مثلا ميتوان داخل فلفلهاي دلمهاي را خالي کرد و پيش غذاي آماده شده را درون فلفل دلمه اي، که البته فلفل دلمهاي يکي از مواد آن است، ريخت. پس از صرف غذا مجبور به شستن ظرفهاي اضافي نخواهيد بود.
اگر قرار است براي مهمانيتان، پيش غذا آماده کنيد، روز قبل از مهماني، يخچال را تميز و خالي کنيد و به اندازه کافي براي پيش غذاها جا بازکنيد.
حتي اگر به فضاي بيشتري احتياج داشتيد، ميتوانيد از يخدان استفاده کنيد.