شيريني اسپانيايي خوشمزه شبيه به باميه خودمان

اطلاعات/ اگر دوست داريد حال و هواي عصرانههايتان را کمي عوض کنيد پخت اين شيريني سنتي اسپانيايي به نام «چروس» را به شما توصيه ميکنيم.
چي لازم دارم:
شکر ۲ قاشق
نمک نصف قاشق چاي خوري
کره يک سوم فنجان
آرد ۱ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
وانيل ۱ قاشق چاي خوري
شکر يک چهارم فنجان
دارچين ۱ قاشق چاي خوري
چطور بپزم:
کره، شکر، نمک و يک فنجان آب را در تابهاي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کره ذوب شده و مواد شروع به جوشيدن کند. تابه را از روي حرارت برداريد و آرد را بيافزاييد و با قاشق چوبي خوب مخلوط کنيد تا خميري يکدست درست شود. دو عدد تخم مرغ را در ظرفي ديگر بشکنيد و هم بزنيد تا باز شود، وانيل را افزوده و مخلوط کنيد. سپس به خمير افزوده و خوب ورز دهيد تا به خورد آن برود. خمير را داخل قيف بريزيد، سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و خمير را به شکلهاي دلخواه داخل سيني بريزيد. سپس آنها را به مدت ۱۰ الي ۱۲ دقيقه در فري که با دماي ۲۲۰ درجه سانتي گراد گرم شده بپزيد. در پايان براي چند دقيقه گريل را روشن کنيد تا شيرينيها برشته شوند. دارچين و پودر شکر را مخلوط کرده و وقتي شيرينيها را از فر خارج کرديد در اين مخلوط بغلطانيد و سرو کنيد.