اطلاعات/ اگر دوست دارید حال و هوای عصرانه‌هایتان را کمی عوض کنید پخت این شیرینی سنتی اسپانیایی به نام «چروس» را به شما توصیه می‌کنیم.
چی لازم دارم:
شکر ‏ ‏ ۲ قاشق
نمک نصف قاشق چای خوری
کره یک سوم فنجان
آرد ۱ فنجان
تخم مرغ ‏ ‏۲ عدد
وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکر یک چهارم فنجان
دارچین ۱ قاشق چای خوری
چطور بپزم:
کره، شکر، نمک و یک فنجان آب را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد شروع به جوشیدن کند. تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را بیافزایید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست درست شود. دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز شود، وانیل را افزوده و مخلوط کنید. سپس به خمیر افزوده و خوب ورز دهید تا به خورد آن برود. خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به شکل‌های دلخواه داخل سینی بریزید. سپس آنها را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید. در پایان برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا شیرینی‌ها برشته شوند. دارچین و پودر شکر را مخلوط کرده و وقتی شیرینی‌ها را از فر خارج کردید در این مخلوط بغلطانید و سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar