کوکپد/ رنگ کیکم خیلی تیره تر بود ولی چون جلوی نور عکس گرفتم کم رنگ شد🌞
اصل کیک ماگما اینه که محلبی یا همون دسر وسطش وانیلی و سفید باشه ولی من تغییر دادم و پودر کاکائو بهش زدم که واقعا خیلی خوشمزه شد👌اون قسمت سفید هم که میبینید پودر نارگیل هست

مواد لازم برای  ۸ نفر
2 پیمانه آرد
1 ق غ بکینگ پودر
1/2 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه شیر
3 عدد تخم مرغ
1/2 ق چ وانیل
1 پیمانه شکر
4 ق غ پودر کاکائو
محلبی:
2 پیمانه شیر
3 ق س پر نشاسته ذرت
1 ق غ آرد
4 ق غ شکر
1/2 ق چ وانیل
4 ق غ پودر کاکائو
مراحل
اول از همه محلبی رو باید آماده کنیم:همه ی مواد خشک رو به شیر سرد اضافه میکنیم و خوبه خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روی شعله ی ملایم قرار میدیم و هم میزنیم تا غلظت زیاد به دست بیاد بعد کنار میزاریم و میریم برای کیک
اول از همه تخم مرغ+شکر و وانیل رو دقیقا پنج دقیقه با همزن میزنیم تا حجمش زیاد بشه
بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم بعد همزن رو کنار میزاریم
مخلوط آرد+بکینگ پودر و پودر کاکائو رو در چند مرحله روی کیک الک میکنیم و هم میزنیم تا مایعمون یکدست بشه بعد داخل قالب چرب شده یا کاغذ انداخته شده میریزیم(من قالبم تفلون بود نیازی به کاغذ روغنی نداشت ولی واسه محکم کاری گذاشتم)
وقتی مواد کیک رو ریختیم محلبی رو روی سطح کیک میریزیم تا کاملا پوشش بده بعد قالب رو چند بار به سطح اپن میکوبیم و در فری که از ده دقیقه قبل گرم کردیم به مدت ۴۵تا۵۰دقیقه با دمای ۱۷۰درجه میپزیم.
 
وقتی کیک پخت کمی که از دما افتاد با همون قالبش داخل یخچال میزاریم به مدت ۴ ساعت،بهتره نیم ساعت قبل از سرو دربیاد محلبی که داخلش کمی شل میشه خوشمزه تر میشه.بعد از قالب در میاریم و نوش جان.اگر امتحان کردید کوک اسنپ فراموش نشه🌺

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar