نماد آخرین خبر

آموزش تهيه کيک ماگما

منبع
کوکپد
بروزرسانی
آموزش تهيه کيک ماگما

کوکپد/ رنگ کيکم خيلي تيره تر بود ولي چون جلوي نور عکس گرفتم کم رنگ شد🌞
اصل کيک ماگما اينه که محلبي يا همون دسر وسطش وانيلي و سفيد باشه ولي من تغيير دادم و پودر کاکائو بهش زدم که واقعا خيلي خوشمزه شد👌اون قسمت سفيد هم که ميبينيد پودر نارگيل هست

مواد لازم براي  ۸ نفر
2 پيمانه آرد
1 ق غ بکينگ پودر
1/2 پيمانه روغن مايع
1 پيمانه شير
3 عدد تخم مرغ
1/2 ق چ وانيل
1 پيمانه شکر
4 ق غ پودر کاکائو
محلبي:
2 پيمانه شير
3 ق س پر نشاسته ذرت
1 ق غ آرد
4 ق غ شکر
1/2 ق چ وانيل
4 ق غ پودر کاکائو
مراحل
اول از همه محلبي رو بايد آماده کنيم:همه ي مواد خشک رو به شير سرد اضافه ميکنيم و خوبه خوب هم ميزنيم تا يکدست بشه بعد روي شعله ي ملايم قرار ميديم و هم ميزنيم تا غلظت زياد به دست بياد بعد کنار ميزاريم و ميريم براي کيک
اول از همه تخم مرغ+شکر و وانيل رو دقيقا پنج دقيقه با همزن ميزنيم تا حجمش زياد بشه
بعد شير و روغن رو اضافه ميکنيم و يک دقيقه ميزنيم بعد همزن رو کنار ميزاريم
مخلوط آرد+بکينگ پودر و پودر کاکائو رو در چند مرحله روي کيک الک ميکنيم و هم ميزنيم تا مايعمون يکدست بشه بعد داخل قالب چرب شده يا کاغذ انداخته شده ميريزيم(من قالبم تفلون بود نيازي به کاغذ روغني نداشت ولي واسه محکم کاري گذاشتم)
وقتي مواد کيک رو ريختيم محلبي رو روي سطح کيک ميريزيم تا کاملا پوشش بده بعد قالب رو چند بار به سطح اپن ميکوبيم و در فري که از ده دقيقه قبل گرم کرديم به مدت ۴۵تا۵۰دقيقه با دماي ۱۷۰درجه ميپزيم.
 
وقتي کيک پخت کمي که از دما افتاد با همون قالبش داخل يخچال ميزاريم به مدت ۴ ساعت،بهتره نيم ساعت قبل از سرو دربياد محلبي که داخلش کمي شل ميشه خوشمزه تر ميشه.بعد از قالب در مياريم و نوش جان.اگر امتحان کرديد کوک اسنپ فراموش نشه🌺

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره