کوکپد/ مواد لازم برای  ۴نفر
بیسکوییت پتی بور خرد شده نصف پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
2 قاشق کره اب شده
نوک قاشق پودر دارچین
لایه ی رویی تارت
پوره ی هندوانه
پودر ژلاتین 1 بسته 10 گرمی
شکر 1 قاشق
10 گرم خامه
مراحل
ابتدا بیسکوییت،شکر،کره و پودر دارچین رو با هم مخلوط کنید و کف ظرف مورد نظر پخش کنید و با قاشق بکوبید تا صاف و یک دست شود
حالا ظرف را توی فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد
نوبت لایه ی رویی تارتمون هست 
ابتدا کمی از پوره ی هندوانه را با ژلاتین مخلوط کنید و به مدت ۲ دقیقه توی مایکروفر بگذارید تا ژلاتین اب شود 💦🍉 
حالا در ظرفی دیگر بقیه ی پوره ی هندوانه ، شکر و خامه رو میریزیم و باهم مخلوط میکنیم
مخلوط (هندوانه و ژلاتین) رو با مخلوط (هندوانه و خامه) مخلوط میکنیم 🍰
بعد آن را روی بیسکوییت ها میریزیم و دوباره توی فریزر میگذاریم
میگذاریم تارتمون خودش رو بگیرد 
نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar