خمير پيتزا را مثل حرفه اي بپزيد
ديجي کالا/ پيتزا يکي از محبوبترين غذاها در سرتاسر دنياست. به همين دليل قصد داريم در اين مطلب شما را با طرز تهيه خمير پيتزا آشنا کنيم. هر چند ممکن است بعضيها ترجيح دهند به جاي خمير پيتزاي خانگي از خمير پيتزاي فوري و آماده استفاده کنند، ولي زمانهايي پيش ميآيد که امکان رفتن به خريد را نداريم. علاوه بر اين، بدون شک يک پيتزاي ايتاليايي خوشمزه، با خمير پيتزاي خانگي طعم و مزهي بسيار بهتري خواهد داشت. در ادامه طرز تهيه خمير پيتزا خانگي حرفهاي با شير را براي ۴ نفر به شما آموزش ميدهيم.
چي لازم دارم (براي 4 نفر):
آرد سفيد: ۲٫۵ پيمانه
مايه خمير: ۱٫۵ قاشق مرباخوري
نمک: ۱ قاشق مرباخوري
شکر: ۱ قاشق مرباخوري
شير ولرم: ۱ پيمانه
چه جوري درست ميشه:
۱.
در يک کاسهي بزرگ شير ولرم را با مايه خمير، شکر و کرهي آب شده مخلوط کنيد تا مواد کاملا در شير حل شوند.
۲.
بعد از حل شدن تمام مواد در شير، نيمي از آرد را به مخلوط اضافه کنيد و آن را هم بزنيد. غلظت مايهي شما در اين مرحله بايد شبيه به غلظت مايهي کيک باشد.
۳.
روي ظرف را با يک پارچهي بزرگ بپوشانيد و براي مدت ۱۰ دقيقه در گوشهي آشپزخانه قرار دهيد تا مايه خمير فعال و حبابهاي ريزي مانند تصوير در آن ايجاد شود.
۴.
بعد از ۱۰ دقيقه روي ظرف را کنار بزنيد و نمک و مابقي آرد را در چند مرحله به مايه اضافه کنيد. مايه را هم بزنيد تا کم کم خمير پيتزاي شما شکل بگيرد.
۵.
مايهي شما در اين مرحله بايد شکل خمير را به خود گرفته باشد اما هنوز به دست بچسبد. روي ميز کار يا يک تخته را آرد بپاشيد و خمير را روي آن ورز دهيد. در صورت نياز کم کم روي خمير آرد بپاشيد تا جايي که ديگر به دست نچسبد.
۶.
بعد از ۱۰ دقيقه ورز دادن خمير، ديوارههاي يک کاسهي بزرگ را کمي چرب کنيد و خمير را در آن قرار دهيد. روي ظرف را سلفون بکشيد و سپس با دستمال بپوشانيد و اجازه دهيد براي مدت ۱ الي ۲ ساعت در جاي نسبتا گرم استراحت و حسابي پف کند.
۷.
بعد از حدود ۲ ساعت، خمير شما بايد حداقل ۲ برابر اندازهي اولش پف کرده و آمادهي استفاده شده باشد.