غذاي اصلي/ نان چرب؛ غذاي معروف خوزستاني ها
اطلاعات/ نان چرب يک غذاي خوشمزه و محبوب خوزستاني است که در شوشتر و دزفول پخته ميشود و ترکيبي از مرغ و لپه و نان لواش است.
چي لازم دارم:
لپه ۱ پيمانه
پياز ۴۰۰ گرم
مرغ ۵۰۰ گرم
نان (لواش) ۵ عدد
کره ۱ پيمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
چطور بپزم:
در ظرفي مناسب کمي روغن ريخته و لپه را در آن تفت دهيد و بعد به همراه نمک آب پز کنيد. مرغ خرد شده را هم جداگانه ابتدا تفت داده و بعد آبپز کرده و ريش ريش کنيد. کره را در تابه ريخته و بعد حرارت را ملايم کرده و پيازها را حلقه حلقه کرده و در آن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس لپه و مرغ را آبکش کرده و اضافه کنيد و همراه زعفران، نمک و فلفل روي حرارت ملايم هم بزنيد. حالا نان لواش را در ديس گذاشته و مواد تابه را روي آن خالي کرده سطح نان را با مواد بپوشانيد.
نکته:
اين غذا را با گوشت قرمز هم ميتوان پخت.
در صورت تمايل ميتوانيد کمي کشمش يا زرشک هم روي غذا بپاشيد.
مي توانيد نانها را روي هم بگذاريد و مواد را يکجا بريزيد يا اينکه براي هر کس نان جداگانه در بشقاب گذاشته و روي آن مخلفات بريزد.