ميز اردور/ کنسرو گوجه فرنگي براي انواع غذاهاي گوشتي
مجله تصوير زندگي/ کنسرو گوجه فرنگي کبابي به قدري خوشمزه و خوش طعم است که مي توان گفت اعتياد آور است. روغن زيتون، سير و آويشن عطر بسيار خوبي به اين سس مي دهد. اين کنسرو را در وعده صبحانه با پنير و نان ميل کنيد و لذت ببريد.
چي لازم دارم:
گوجه فرنگي 2 و نيم کيلو
شکر يک قاشق مرباخوري
روغن زيتون به مقدار لازم
آويشن يک قاشق مرباخوري
نمک يک قاشق مرباخوري
سير يک بوته
با اين مقدار مواد 5 شيشه کوچک کنسرو خواهيد داشت.
چه جوري درست ميشه:
گوجههاي کشيده و بيضي شکل را از وسط به دو قسمت تقسيم کنيد.
هر نيمه را را هم به سه قسمت قاچ کنيد.
به شکل منظم داخل سيني فر که کاغذ روغني انداختهايد بچينيد.
شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و روي گوجهها بپاشيد.
سيني را داخل فر 200 درجه بگذاريد تا آب گوجهها کشيده شده و کمي قهوه اي رنگ شوند.
گوجهها را داغ داغ با انبر داخل شيشه تميز و خشک بگذاريد.
نصف شيشه که پر شد، آويشن، سير خرد شده و روغن زيتون رويش بريزيد.
مجددا گوجه بچينيد و آويشن و سير و روغن زيتون بريزيد.
در شيشهها را محکم ببنديد و داخل قابلمه آب جوش برگردانيد (از طرف در بگذاريد).
چند دقيقه که جوشيد از قابلمه خارج کرده و به همان صورت وارونه روي پارچه اي بگذاريد تا خنک شود.
اين کنسروهاي هواگيري شده ماهها در محل خنک قابل نگهداري است.
براي اطمينان و ماندگاري بيشتر آنها را در يخچال بگذاريد.