غذاي اصلي/ طرز تهيه آش گوشت بوشهري
باشگاه خبرنگاران/ آش گوشت بوشهري يکي از آشهايي است که عطر و طعم فوق العادهاي دارد. اين آش هر چه کشدارتر و با قوامتر باشد، طرفدار بيشتري نيز دارد. در اين مطلب قصد داريم طرز تهيه آش گوشت بوشهري را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
چي لازم داريم:
لوبيا قرمز دو ليوان
گوشت ۳۰۰ گرم
برنج يک ليوان
شويد و تره يک و نيم ليوان
ترخون دو قاشق غذاخوري
پياز يک عدد
زردچوبه، ادويه، فلفل قرمز و سياه به مقدار لازم
چجوري بپزيم:
ابتدا در يک قابلمه گوشت و لوبيا قرمز را همراه کمي زردچوبه، ادويه و ۱ عدد پياز با مقداري آب بپزيد.
برنج را نيز با يک ليوان آب به صورت جداگانه بپزيد تا خوب له شود. سبزي آش را به برنج اضافه کرده تا سبزي کمي با برنج پخته شود. در اين مرحله مواظب مقدار آب قابلمه و ته گرفتن برنج باشيد.
گوشتها را از قابلمهاي که گوشت و لوبيا را پخته بوديم، جدا کرده و ريش ريش ميکنيم. لوبيا را نيز در غذاساز بريزيد تا کاملا له شود. اگر غذا ساز نداريد، ميتوانيد از گوشت کوب برقي يا چرخ گوشت استفاده کنيد.
لوبيا را به قابلمه برنج و سبزي اضافه کرده و همراه آن کمي فلفل سياه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادويه، نمک و دو قاشق ترخون اضافه کنيد. براي رقيق کردن مخلوط آش، از آب گوشت و آب لوبيا استفاده کنيد؛ بنابراين فراموش نکنيد که آب لوبيا و آب گوشت را دور نريزيد.
بعد از رقيق کردن آش، آن را روي شعله ملايم قرار داده و مرتب هم بزنيد تا کاملا جا بيفتد سپس ۲۰ دقيقه آخر گوشت و پياز داغ را اضافه کنيد. در غير اين صورت آش سريع ته ميگيرد.
بعد از ۲۰ دقيقه آش آماده است. در حين اين زمان مرتب آش را هم بزنيد. اين آش بايد تند و کشدار باشد.
آش گوشت بوشهري آماده است. آن را در ظرفي مناسب سرو کرده و نوش جان کنيد.