فلفلهاي شکمپر و خامهاي؛ شامي سبک و متفاوت
فوت و فن/ اين شام را ميتوانيد در کمتر از ۲۰ دقيقه براي عزيزان خود تهيه کنيد. توجه داشته باشيد که فلفل حاوي روغن فراري است که موجب سوختن چشم و پوست ميشود. بنابراين، تا حد امکان تماس مستقيم با اين گياه نداشته باشيد.
تعداد: ۶ نفر
زمان تهيه و پخت: ۲۰ دقيقه
چي لازم داريم:
۱۲ عدد فلفل هالوپينو (يا فلفلهاي دلمه اي کوچک)
۲۲۵ گرم پنير خامهاي
دو عدد پيازچه خرد شده
نصف يک شيشه کوچک ترشي فلفل، خرد شده
۱/۸ قاشق چايخوري نمک
۱/۸ قاشق چايخوري فلفل سياه
يک عدد گوجهفرنگي کوچک، خرد شده
چجوري درست کنيم:
۱- فلفلهاي سبز شيرين يا هالوپينو را از طول دونيم کنيد. تخمهاي آن را درآوريد و کنار بگذاريد.
۲- در يک کاسه متوسط، پنير خامهاي، پيازچه، ترشي فلفل، نمک و فلفل سياه را با يکديگر مخلوط کنيد. در آخر گوجهفرنگي را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
۳- براي سرو، پنير خامهاي را داخل فلفلها بريزيد و سرو کنيد.