غذاي ملل/ پاستا با سس مرغ تايلندي
فوت و فن/ اين غذا همان طور که از نامش پيداست براي کشور تايلند است. در غذاهاي تايلندي شير نارگيل بسيار استفاده ميشود. اين غذا نيز آن را دارد.
تعداد: ۴ نفر
زمان تهيه و پخت: ۲۰ دقيقه
چي لازم داريم:
۲۲۵ گرم ورميشل يا پاستا فرخورده
سه پيمانه مرغ هاي نواري برش خورده
۴۰۰ گرم شير نارگيل شيرين نشده
يک قاشق چايخوري سس سويا
¼ پيمانه بادام زميني بوداده
دو قاشق غذاخوري گشنيز تازه
چجوري درست کنيم:
۱- پاستا را بپزيد و آبکش کنيد. سپس آن را دوباره داخل قابلمه بريزيد.
۲- مرغ، شير نارگيل و سس سويا را داخل تابه با هم مخلوط کنيد. آنها را روي حرارت متوسط هم بزنيد. مخلوط مرغ و پاستا را داخل تابه بريزيد. بادام زميني و گشنيز تازه را اضافه کنيد. هم بزنيد تا همه مواد به خورد هم بروند.
ارزش غذايي
کالري: ۶۴۴
چربي: ۳۱ گرم
کلسترول: ۹۳ ميلي گرم
کربوهيدرات: ۴۷ گرم
فيبر: ۲ گرم
پروتئين: ۴۲ گرم
سديم: ۲۳۶ ميلي گرم
پتاسيم: ۳۴۴ ميلي گرم
کلسيم: ۳۰ ميلي گرم
آهن: ۴ ميلي گرم
TAGS
تايلندي
مرغ