طرز تهيه خورشت باميه بدون گوشت به روش هندي
تبيان/ براي تهيه خورشت باميه به روش هندي ها نيازي به گوشت نيست و باميه را به همراه سبزي هاي و ادويه جات تند تهيه مي کنند. اين خورشت هندي بسيار خوش طعم مي شود و با نان يا برنج مي توانيد مصرف کنيد.
چي لازم داريم:
- روغن زيتون يکچهارم پيمانه
- پياز ريز خرد کرده 1 عدد درشت
- زنجفيل رنده کرده يکدوم قاشق سوپخوري
- سير له کرده يک حبه
- زردچوبه و زيره يکدوم قاشق سوپخوري
- گراماسالا يکدوم قاشق چايخوري
- پودر گشنيز يکقاشق چايخوري
- نمک و فلفل به ميزان لازم
- رب گوجهفرنگي 2 قاشق سوپخوري
- باميه 800 گرم
- سيبزميني 4 عدد
چجوري بپزيم:
يک قابلمه مناسب را انتخاب کنيد و روغن و پياز را در آن بريزيد و روي حرارت بگذاريد، به طور مداوم پيازها را هم بزنيد تا سبک و طلايي شود.
بعد زنجفيل و سير را اضافه کرده و تفت دهيد. حالا زردچوبه، زيره، گراماسالا، تخم گشنيز، نمک و فلفل را اضافه کنيد و مخلوط نمائيد. سپس رب گوجهفرنگي اضافه کده و همه مواد را با هم کمي تفت دهيد و به مواد داخل آبلمه آب اضافه کرده و اجازه دهيد تا جوش بيايد.
در اين فاصله باميهها را با 2 قاشق سوپخوري روغن تفت دهيد و به مواد فراهم کرده بيفزائيد تا باميه کمي بپزد سپس سيبزميني را اضافه کنيد و صبر کنيد تا خورش پخته و جا بيفتد.