شيريني ها/ طرز تهيه خوشمزهترين کيک وانيلي
باشگاه خبرنگاران/ پخش شدن بوي کيک وانيلي ما را به ياد کودکيمان مياندازد، زماني که مادر يا مادربزرگمان در خانه کيک ميپختند. کيک وانيلي مطمئنا يکي از خوشمزهترين و خوشعطرترين کيکها به شمار ميآيد و طرفداران زيادي دارد. کيک خمير غلاف وانيل که در ادامه دستور پخت آن بيان ميشود کيکي مرطوب و غني است. پس با طرز تهيه آن با ما همراه باشيد.
چي لازم داريم:
خامه ترش يک تا يک و نيم فنجان
خمير غلاف وانيل يک قاشق چايخوري
آرد کيک چهار فنجان
شکر نصف ليوان
بيکينگ پودر نصف قاشق چايخوري
نمک دو قاشق چايخوري
روغن کانولا يک چهارم فنجان
سفيده تخم مرغ شش عدد
تخم مرغ بزرگ هم دماي اتاق دو عدد
چجوري درست کنيم:
قبل از هر کاري دماي فر را تا دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) تنظيم کنيد. در يک کاسه کوچک خامه ترش، غلاف وانيل و عصاره وانيل را با هم مخلوط کنيد تا ترکيب شوند و بگذاريد اين مخلوط ۱۰ دقيقه بماند.
در تابه گرد پخت کيک، کاغذ روغني قرار دهيد.
آرد کيک، شکر، بيکينگ پودر و نمک را با هم دو بار در يک کاسه بزرگ هم بزنيد. کره و روغن کلزا را اضافه کنيد و خوب ورز دهيد.
کل سفيده تخم مرغ را اضافه کنيد و مجدد خوب ورز دهيد. تخم مرغها را هم يک باره اضافه کنيد و همه را خوب با هم مخلوط کنيد.
خمير را به قابلمههاي آماده منتقل کنيد و اجازه دهيد کيک ۳۰ تا ۳۵ دقيقه بپزد. ۱۰ دقيقه قبل از خارج کردن کيک از قابلمه بگذاريد ظرف خوب خنک شود. کاغذ را برداريد و کيک را در يخچال بگذاريد تا خوب خنک شود.