آشنايي با طرز تهيه شنيتسل مرغ
بيتوته/ شنيتسل يا شنيسل را مي توان با گوشت هاي متفاوت تهيه کرد. اگر به دنبال طرز تهيه غذا با مرغ هستيد حتما شنيسل يا شينسل مرغ را امتحان کنيد. در ادامه با 2 روش متفاوت تهيه ي آن آشنا شويد.
شنيسل چيست؟
شنيتسل يک برش نازک از گوشت سرخ شده در چربي است. گوشت معمولاً با پر کردن تندرنس گوشت رقيق مي شود. معمولاً گوشت ها قبل از سرخ کردن نان مي شوند. شنيتل نان در بسياري از کشورها محبوب است و با استفاده از گوشت گوساله، گوشت خوک، مرغ، گوشت گوسفند، گوشت گاو يا بوقلمون ساخته مي شود.اين غذا در سراسر نقاط دنيا به شکلهاي متفاوتي تهيه مي شود و در کشورهاي مختلف نام هاي مختلفي شهرت دارد.
مواد لازم براي شنيتسل مرغ براي 4 نفر :
سينه مرغ 2 عدد
آرد سفيد 1 ليوان
تخم مرغ2 عدد
آرد سوخاري 1 ليوان
روغن مايع به مقدار لازم
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
طرز تهيه شنيتسل مرغ :
براي تهيه ي شنيسل مرغ ابتدا سينه هاي مرغ را به صورتي افقي از وسط برش بزنيد تا نازک تر شوند. حدودا 1 الي 2 سانت قط داشته باشند. سپس قطعات مرغ را داخل کيسه فريزر قرار بدهيد و با استيک کوب خوب بکوبيد تا کاملا نازک و يکدست شوند. با اين روش هر سينه مرغ به ما دو قطعه شنيسل بزرگ مي دهد. اندازه ي نرمال شنيتسل ها اندازه ي يک دست يا کف دست مي باشد.
سپس داخل بشقاب هاي گودي آرد سفيد، تخم مرغ ها و در بشقاب ديگر آرد سوخاري و نمک و فلفل و کنجد را بريزيد و مخلوط کنيد.
يک تابه مناسب روي حرارت قرار بدهيد و مقداري روغن داخل آن بريزيد. بعد از اينکه روغن داغ شد، شنيسل ها را ابتدا داخل آرد سفيد و بعد داخل تخم مرغ ها بزنيد و در آخر در آرد سوخاري بزنيد تا تمام سطح مرغ را آرد سوخاري بپوشاند.
سپس داخل روغن داغ قرار بدهيد. بايد حرارت زير تابه ملايم باشد تا شنيسل ها کاملا مغز پخت شوند. بعد از اينکه يک سمت شنيسل ها سرخ شد آن را برگردانيد تا سمت ديگر آن هم طلايي شود. به همين روش تمام شنيسل ها را سرخ کنيد.
در پايان بعد از اينکه شنيسل ها سرخ شدند، آنها را روي يک دستمال حوله اي قرار بدهيد تا روغن اضافي آن ها گرفته شود. به طور معمول شنيسل را بدون نان يا برنج سرو مي کنند. براي تجربه طعم بهتر مي توانيد از سس کچاپ و يا ليموترش در کنار شنيسل استفاده کنيد.
در صورتي که مي خواهيد از پنير پيتزا هم در غذاي خود استفاده کنيد، زماني که شنيسل ها آماده شدند حرارت زير تابه را خاموش کنيد و روي هر کدام يک پنير ورقه اي قرار بدهيد تا آب شود، سپس در ظرف مورد نظر بکشيد و سرو کنيد.