طرز تهيه شنيتسل گوشت با سس سفيد
بيتوته/ مواد لازم براي شنيتسل گوشت :
گوشت قرمز 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شير 1/2 ليوان
آرد سفيد 2 ليوان
پودر سير 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
مواد لازم براي سس سفيد :
خامه 1/4 ليوان
آرد 4 قاشق غذاخوري
شير 1 ليوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه شينتسل گوشت :
براي تهيه ي شنيتسل با گوشت، ابتدا گوشت را به چند قسمت تقسيم کنيد و هر قسمت را جداگانه با استيک کوب بکوبيد تا پهن و نازک شوند (دقت کنيد که گوشت را بيش از حد نکوبيد که سوراخ شود و يا گوشت آن خرد شود).
تخم مرغ ها را داخل کاسه اي بشکنيد و با چنگال بزنيد تا کف کنيد، 2 ليوان آرد را داخل بشقاب بريزيد و با پودر سير، نمک و فلفل مخلوط کنيد. تکه هاي گوشت را ابتدا در آرد و بعد در تخم مرغ بزنيد و مجددا در آرد و سپس در تخم مرغ بزنيد (اين کار را بايد 2 بار تکرار کنيد تا گوشت کاملا با مواد پوشانده شود).
اکنون داخل تابه اي روغن بريزيد و روي حرارت قرار بدهيد تا داغ شود، شنيتسل ها را در روغن داغ قرار دهيد و شعله ي گاز را ملايم کنيد تا گوشت مغز پخت و طلايي شود، طرف ديگر را هم به همين روش سرخ کنيد سپس شنيتسل هاي سرخ شده را روي دستمال کاغذي يا توري قرار بدهيد تا روغن اضافي آن ها برود (دقت کنيد که حرارت بيش از حد کم يا زياد نباشد).
اين شنيتسل را اغلب با سس سفيد ميل مي کنند که طرز تهيه ي آن را در ادامه آورده ايم.
طرز تهيه ي سس سفيد :
براي تهيه سس سفيد، تابه اي را روي حرارت متوسط قرار بدهيد، آرد را داخل تابه بريزيد و کمي روي حرارت ملايم هم بزنيد تا حدي که فقط بوي خامي آن از بين برود اما تغيير رنگ ندهد. سپس 4 قاشق غذاخوري از روغني که گوشت را در آن سرخ کرده ايد به آرد اضافه کنيد و 2 -3 دقيقه هم بزنيد تا رنگ آرد طلايي شود.
اکنون خامه و شير را کم کم اضافه کنيد و همچنان روي حرارت ملايم هم بزنيد تا سس غليظ و يکدست شود، در پايان نمک و فلفل سس را اندازه کنيد، سس را روي شنيتسل گوشت بريزيد و همراه با پوره سيب زميني، سيب زميني سرخ شده و … سرو کنيد ( براي رقيق کردن سس از شير استفاده کنيد ).