صبحانه/ آموزش تهيه نان قندي در خانه
کوکپد/ مواد لازم
1 ليوان آرد سفيد+نصف ليوان اگه نياز شد
نصف ليوان شکر
روغن مايع نصف ليوان يا يه کم کمتر
1 قاشق مرباخوري هل
نصف ليوان ماست
1 قاشق مرباخوري بيکينگ پودر
نصف قاشق مرباخوري وانيل
کنجد و سياه دانه براي تزيين
مراحل
ابتدا ماست و روغن و شکر و وانيل و پودر هل را با همزن برقي به مدت ۴دقيقه خوب بزنيد تا شکر حل بشه بعد آرد و بيکينگ پودر را مخلوط و الک کرده و کم کم به موادمون اضافه کنيد اگه مواد شل بود نصف ديگه آرد را هم کم کم اضافه کنيد بعد به مدت نيم ساعت به خمير استراحت دهيد بعد کف سيني فر را کاغذ روغني انداخته و خمير را روش پهن کنيد با چنگال روش حفره ايجاد کنيد و مواد رومال که شامل يه زرده تخم مرغ و يه قاشق غذاخوري شير و کمي زعفران هست را روي خمير ماليده و با کنجد يا سياه دانه تزيين ميکنيم.
و در فر با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۲۰ الي ۳۰ دقيقه بگذاريد بپزه و بعد از سرد شدن کاغذ روغني را ازش جدا کنيد و به اندازه دلخواه برش بزنيد.نوش جان.
اين نون هاي پايين با آرد سفيد درست کردم👇
اين ها با آرد گندمه👇