لازانياي سيبزميني با پنير پارمسان؛ متفاوت و خوشمزه
باشگاه خبرنگاران/ در اين مطلب قصد داريم روش تهيه لازانياي سيبزميني را به شما عزيزان آموزش دهيم.
پارمسان يکي از پنيرهاي ايتاليايي معروف است. يک کيلوگرم از پنير پارمسان از ۲۲ تا ۲۴ کيلوگرم شير تازه گاو تهيه شده و سرشار از پروتئين، کلسيم و فسفر است. جالب است بدانيد که پروتئين موجود در پنير پارمسان از پروتئين موجود در گوشت قرمز بيشتر است و در عين حال هضم آن بسيار آسانتر است. براي درست شده اين پنير بايد حداقل ۸ ماه صبر کرد و نهايت زمان مورد انتظار هم ۴ سال است. طبيعي است که هرچقدر پارمسان قديميتر باشد، قيمت آن نيز بالاتر خواهد بود.
يکي از مهمترين کاربردهاي پنير پارمسان براي تهيه نان سير و سالاد سزار است. هرچند براي انواع غذاهاي ايراني و فرنگي مانند برنج، اسپاگتي، سوپ، سوس و سوفله به عنوان طعمدهنده ميتوان از پنير پارمسان بهره برد. ما در اين رسپي ميخواهيم با پنير پارمزان يک لازانياي جديد و بدون خمير درست کنيم. در واقع در اين روش، ما به جاي خمير لازانيا از پنير استفاده ميکنيم.
چي لازم داريم:
روغن زيتون به مقدار لازم
سيبزميني دو عدد
پياز يک عدد
سير يک حبه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگي دو پيمانه
اسفناج ۲۵۰ گرم
پنير موزارلا ۱۵۰ گرم
پنير پارمسان ۱۰۰ گرم
جعفري تازه به مقدار لازم
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
چجوري درست کنيم:
مقداري روغن زيتون داخل ظرف سراميکي مخصوص فر ميريزيم و با فرچه آن را کف ظرف پخش ميکنيم و مقداري نمک کف ظرف ميپاشيم. دو عدد سيبزميني را حلقه حلقه ميکنيم و حلقهها را کف ظرف ميچينيم.
در ماهيتابه مقداري روغن ميريزيم. پياز را نگيني خرد کرده به همراه سير خرد شده داخل ماهيتابه تفت ميدهيم و روي آن فلفل و نمک ميپاشيم. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده، تفت ميدهيم تا رنگ آن عوض شود و پوره گوجه فرنگي را روي آن ميريزيم و هم ميزنيم.
مخلوط گوشت و گوجه فرنگي را داخل ظرف روي سيبزمينيها ميريزيم. برگهاي اسفناج را يکي يکي روي گوشتها ميچينيم و روي آنها پنير موزارلاي اسلايس شده را قرار ميدهيم.
يک لايه پودر پنير پارمزان اضافه ميکنيم. در يک مرحله ديگر دوباره سيبزميني، گوشت، اسفناج، پنير موزارلا و پنير پارمزان را روي هم اضافه ميکنيم. سپس ظرف را به مدت ۲۰ دقيقه در درون فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.
لازانياي پنير و سيبزميني شما آماده است. با مقداري فلفل سياه و چند برگ ريحان آن را تزيين و نوش جان کنيد!