طرز تهيه خوراک مرغ مجلسي با طعمي بي نظير
کتاب کاله/ خوراک مرغ يک غذاي ساده و خوش آب و رنگ براي تمام فصول است. ميتوانيد به سادگي اين غذاي خوشمزه را بپزيد بدون اينکه زمان زيادي را پاي اجاق گاز سپري کنيد.
در اين غذا از سينه مرغ استفاده ميشود. نکتهاي که لازم است درباره سينه مرغ يادآور شويم اين است که سينه مرغ بسيار سريع خشک ميشود. جدا نکردن پوست آن تا پايان زمان پخت و همچنين زياد نپختن آن مانع از خشک شدنش ميشود بنابراين با نگه داشتن پوست مرغ تا آخرين مرحله پخت، سينهها را مرطوب و خوش طعم نگه داريد.
مواد لازم براي تهيه خوراک مرغ
سينه مرغ يک عدد
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
برگ کلم پنچ پيمانه
هويج نصف پيمانه
پيازچه نصف پيمانه
گشنيز يک چهارم پيمانه
کنجد بوداده دو قاشق غذاخوري
بادام نصف پيمانه
روغن زيتون دو قاشق سوپخوري
سس سويا دو قاشق سوپخوري
سرکه يک چهارم پيمانه
عسل سه قاشق سوپخوري
فلفل دلمهاي قرمز به مقدار لازم
طرز تهيه خوراک مرغ
فر را از ۱۵ دقيقه قبل، روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد. سيني فر را نيز به مدت ۱۵ دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا سيني داغ شود.
مرغ را با مقداري نمک و فلفل مزهدار کنيد سپس در سيني فر گرم شده قرار دهيد طوري که پوست مرغ رو به بالا باشد. سيني را به مدت ۱۵ دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا مرغ بپزد (البته اين مدت به ضخامت گوست مرغ نيز بستگي دارد.) مرغ را از فر خارج کنيد و بگذاريد خنک شود سپس پوست آن را جدا کنيد و تکههاي کوچکي خرد کنيد.
در ظرفي، سبزيجات را به همراه بادام بريزيد و مخلوط کنيد سپس روغن زيتون، سس سويا، عسل، فلفل دلمهاي، نمک و فلفل سفيد را به آنها اضافه و مخلوط کنيد.
تکههاي کوچک مرغ را به همراه مخلوط سبزيجات سرو کنيد.