با سيب پلو کرمانشاهي آشنا شويد
کوکپد/ به ياد کرماشان... اين غذا با روغن کرمانشاهي فوقالعاده خوشمزهست
مواد لازم براي ۲ نفر
1 پيمانه برنج
1 عدد سيبزميني
1 قاشق غذاخوري شويد خشک
نمک و روغن به ميزان لازم
مراحل
برنج را که از قبل خيساندهايم ميشوريم، سيبزميني را هم به صورت حبهحبه نسبتا درشت خرد ميکنيم و به برنج اضافه ميکنيم، به اندازه يک بند انگشت بالاي آن آب ميريزيم و نمک اضافه ميکنيم، روي گاز با شعله بالا قرار ميدهيم.
زماني که تقريبا آب برنج جمع شد، شعله را کم کرده، يک قاشق غذاخوري شويد خشک و روغن کرمانشاهي (البته من از روغن زيتون استفاده کردم) اضافه ميکنيم و هم ميزنيم و اجازه ميدهيم به مدت ۴۰ دقيقه دم بکشد.
معمولا سيبپلو با سالاد شيرازي و يا مرغ سرو ميشود. نوش جان