غذاي ترکيه اي خورشت داوود پاشا، گوشتي سريع
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم خورش داوود پاشا
گوشت چرخ کرده۱ کيلوگرم
پياز رنده شده۲ عدد
نعنا خشک۱ قاشق غذا خوري
رب انار ملس۲ قاشق سوپ خوري
آب۱ ليوان
کره يا روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و دارچينبه مقدار لازم
طرز تهيه خورش داوود پاشا
زمان تهيه ۲۵دقيقه
زمان پخت ۶۰دقيقه
۱
در يک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطي از گوشت گوسفندي و گوساله است با يک عدد پياز رنده شده، ادويه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهيد، سپس با کمک دست قلقلي هايي به اندازه گردو درست کنيد. گوشت هاي قلقلي را در يک ظرف گذاشته و آن را داخل يخچال قرار دهيد تا خودشان را بگيرند
۲
مقداري کره در يک تابه بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. پياز باقي مانده را رنده کرده، داخل تابه بريزيد و آن را کمي تفت دهيد
۳
بعد از اينکه پياز کمي طلايي شد، قلقلي ها را داخل تابه خوب سرخ کنيد. در اين زمان پودر نعنا خشک را به قلقلي ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمي تفت دهيد.
۴
رب انار ملس را در يک ليوان آب خوب حل کنيد، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامي هم بزنيد تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنيد تا مواد جوش بيايد و جا بيفتد.
۵
بعد از نيم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بريزيد و سرو کنيد.