عصرانه/ بيسکوئيتي براي جشن گرفتن پاييز
غذالند/ بيسکويت نارگيل، يکي از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين نوع بيسکويت ها در ميان افراد مي باشد. مي توانيد به راحتي و به وسيله مواد اوليه دردسترس و ساده اين بيسکويت خوشمزه و لذيذ را در منزل تهيه کنيد و از طعم آن لذت ببريد. همچنين اين بيسکويت براي مهماني ها و دورهمي هاي عصرانه نيز بسيار عالي مي باشد و سرو آن به همراه چاي بي نظير است. براي تزيين اين نوع بيسکويت مي توانيد از انواع مواد مورد علاقه خود چون پودر نارگيل، پودر پسته، کنجد و… استفاده کنيد و اين بيسکويت را لذيذتر و خوشمزه تر کنيد.
هر يک از مواد اوليه استفاده شده در طبخ بيسکويت نارگيل، فوايد و مزاياي خاص خود را دارد. البته اصلي ترين مواد براي طبخ اين نوع خوراکي، آرد مي باشد که اين نوع مواد نيز ارزش غذايي بسيار بالايي چون حاوي ويتامين هاي K ،E ،D، A، تيامين، نياسين، فولات، آهن، منيزيم، مس، پتاسيم و… مي باشد. هر يک از اين مواد معدني باعث ده ها فايده و سلامتي در بدن مي شود. به عنوان مثال ماده معدني آهن موجب بهبود عملکرد حمل اکسيژن در جريان خون و تقويت سيستم ايمني بدن مي شود. کمبود اين ماده باعث رنگ پريدگي پوست، تنگي نفس، تپش قلب، خشکي پوست و مو، شکنندگي ناخن ها و… خواهد شد.
چي لازم دارم:
آرد: ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۱۴۰ گرم
نشاسته ذرت: ۲۸ گرم
کره: ۱۱۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر نارگيل: ۴۰ گرم
اسانس وانيل: ۱ قاشق چايخوري
بيکينگ پودر: ۲ قاشق چايخوري
چه جوري درست ميشه:
گام 1ابتدا پودر قند و کره را در يک ظرف با همزن خوب مخلوط کنيد.
گام 2۱ عدد تخم مرغ و اسانس وانيل را نيز افزوده و مواد را مخلوط کنيد.
گام 3سپس مخلوط آرد، نشاسته ذرت و بيکينگ پودر را نيز اضافه و با ليسک مخلوط کنيد.
گام 4در آخر پودر نارگيل را نيز افزوده و هم بزنيد.
گام 5بر روي ظرف خمير، سلفون بکشيد و حدود ۱ ساعت در يخچال بگذاريد.
گام 6حالا خمير را در بين ۲ لايه کيسه فريزر که با آرد پوشش داده ايد، بگذاريد و با وردنه آن را صاف کنيد.
گام 7سپس برش هاي گرد مانند از خمير بزنيد و در سيني فر قرار دهيد.
گام 8مجدداً خميرهاي برش داده شده را حدود ۱۵ دقيقه در يخچال بگذاريد تا استراحت کند.
گام 9حالا ۱ عدد سفيده تخم مرغ را در يک ظرف ريخته و بر روي بيسکويت ها کمي بماليد.
گام 10فر را در دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد قرار داده و بيسکوييت ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقيقه بگذاريد تا کاملاً طلايي شوند.