نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش پخت کيک در مايکروفر معمولي و کانوکشن

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
روش پخت کيک در مايکروفر معمولي و کانوکشن

ايران کوک/ کيک يکي از خوشمزه ترين دسرهاست که به شيوه‌ هاي مختلف در مراسم گوناگون پخته و سرو مي شود. اغلب افراد تصور مي کنند براي پخت کيک تنها به فر نياز است. اما در اين مطلب به شما مي گوييم که چطور مي توان کيک را در مايکروفر معمولي و يا کانوکشن نيز به راحتي درست کرد. يک ماکروفر مي تواند گرماي مورد نياز براي پخت کيک را درست مانند فرهاي حرفه اي فراهم کرده و آن را در سراسر کيک پخش کند و در نهايت کيک را به بهترين شکل ممکن بپزد. اگرچه پخت کيک در مايکروفر بسيار آسان است، اما لازم است قبل از اين کار برخي از نکات مربوط به آن را بدانيد. در واقع براي تهيه کيک، بايد در کنار مواد تشکيل دهنده آن نکات بسياري را در رابطه با مايکروفر در نظر بگيريد. پخت خمير کيک با دماي مناسب در مايکروويو باعث مي شود کيک به بهترين شکل ممکن آماده شود. با ما همراه شويد تا پخت کيک در نوع مايکروفر ساده و کانوکشن را به شما معرفي کرده و ويژگي هاي هر يک را بررسي کنيم.

براي پخت کيک در مايکروفر در چه دمايي بايد تنظيم شود؟
در اغلب مايکروفرها هيچ تنظيم دمايي در مايکروويو وجود ندارد، فقط تنظيمات سطح قدرت دستگاه دارد. براي پخت کيک در ماکروفر، بايد سطح قدرت را بر روي 100٪ راندمان کل انرژي تنظيم کرد. اگر قصد درست کردن کيک در مايکروويو کانوکشن را داريد که حالت همرفت دستگاه را روشن مي کند، 180 سلسيوس درجه اي است که بايد براي پخت کيک تعيين مي شود. به عبارت ديگر، براي پخت کيک در مايکروويو ساده، بايد سطح قدرت را روي 100٪ يعني قدرت 10 قرار داد. اما مايکروفر کانوکشن چگونه کار مي کند؟ چگونه مي توان يک کيک را در مايکروفر با سيستم کانوکشن پخت؟ تا انتهاي مطلب با ما همراه شويد.

چگونه پخت کيک در مايکروفر معمولي بدون کانوکشن را انجام دهيم؟

قبل از پخت کيک در مايکروويو بدون کانوکشن، بايد از روند گرما در آن آگاهي داشته باشيد و بدانيد آن را در چه دمايي تنظيم کنيد. همان طور که گفته شد مايکروفرهاي معمولي گزينه ي تنظيم دما ندارند و فقط مي توان سطح قدرت آن ها را تنظيم کرد. معمولاً انتخاب يک مايکروفر بدون کانوکشن ايده آل مبتني بر وات آن است که چيزي جز قدرت دستگاه نيست. بنابراين، سطح قدرت مايکروويو نشان دهنده مقدار وات لازم براي آن است. ميزان توان مايکروويو حدود 10٪ تا 100٪ است. اگرچه سطح انرژي مايکروفرها از يک مدل نسبت به مدل ديگر متفاوت خواهد بود.

راه هاي نشان دادن سطح قدرت مايکروفر عبارت اند از:
– درصد؛ مانند 10٪ ، 20٪ ، 30٪… .100٪
– شماره گذاري؛ مانند ۱، ۲، ۳ تا ۱۰ يا ۱۰، ۲۰، ۳۰ تا ۱۰۰
– سطح طبيعي؛ مانند بسيار کم، کم، متوسط​​، و زياد
حالا با هم ببينيم که چطور با تنظيم اين درجه ها مي توان پخت کيک در مايکروويو را به بهترين شکل انجام داد:
در مرحله اول ، مايه ي کيک را آماده کرده و آن را در ظرف مخصوص مايکروفر بريزيد. ظرف را در داخل مايکروفر قرار دهيد، سطح انرژي را روي 100٪ از کل قدرت تنظيم کنيد و با فشار دادن آن پخت کيک را شروع کنيد. پخت کيک با بالاترين قدرت مايکروفر تقريباً 8 تا 9 دقيقه طول مي کشد. بعد اتمام زمان پخت، با فرو کردن يک خلال دندان داخل کيک، از پخته شدن آن مطمئن شويد. اگر خلال دندان بدون چسبيدن ذره اي از خمير بيرون آمد، کيک کاملا پخته است. اما اگر مقداري از کيک به خلال دندان چسبيد، آن را دوباره داخل مايکروويو قرار داده و دوباره به مدت 1 دقيقه بپزيد. بدين ترتيب شما مي توانيد کيک را در مايکروفر معمولي بدون کانوکشن بپزيد.

پخت کيک در مايکروويو با سيستم کانوکشن چگونه است؟
بعضي از مايکروويوها داراي سيستم کانوکشن براي پخت هستند. اين نوع سيستم  قابليت هاي بيشتري نسبت به ماکروفرهاي معمولي براي پخت فراهم مي کند و با انتقال يکنواخت گرما به مواد غذايي باعث مي شود تا زودتر پخته شده و در عين حال خواص، طراوت و تازگي آن کاملا حفظ شود. با استفاده از ماکروويو کانوکشن مي توانيد انواع غذا و همچنين کيک را با بهترين کيفيت بپزيد. قابليت کانوکشن در هنگام پختن کيک باعث مغز پخت شدن آن مي گردد، بدون اينکه ديواره هاي کيک خشک و يا برشته شود.
در اين مايکروويو علاوه بر سطح توان دستگاه مي توان درجه حرارت را نيز تنظيم کرد. قبل از استفاده از مايکروفر کانوکشن ابتدا بايد دستگاه را به مدت 7 تا 8 دقيقه از قبل گرم کنيد. براي اين کار، ابتدا مايکروفر را روي حالت کانوکشن قرار دهيد. سپس حرارت آن را روي ۱۸۰ درجه سلسيوس تنظيم کرده و اجازه دهيد تا دستگاه به مدت ۷ الي ۸ دقيقه گرم شود. در حالي که مايکروفر در حال گرم شدن است، مي توانيد مايه ي کيک را آماده کنيد و آن را در ظرف مخصوص مايکروفر بريزيد. بعد از آن که مايکروفر کاملا گرم شد، دکمه ي توقف آن را بزنيد، ظرف کيک را داخل آن قرار داده و تايمر را روي ۳۰ دقيقه تنظيم کنيد. دکمه ي شروع را بزنيد و متنظر پخت کيک در کانوکشن شويد. بعد از پخت کيک و اتمام زمان تعيين شده، يک عدد خلال دندان داخل کيک فرو کنيد تا از پخته شدن آن مطمئن شويد. اگر کيک هتوز نپخته بود، مجددا کيک را به مدت ۱۰ دقيقه داخل دستگاه قرار دهيد تا مايه ي کيک کاملا بپزد. بعد از متوق شدن پخت، اجازه دهيد تا کيک به مدت ۲ دقيقه داخل فر بماند. سپس مي توانيد کيک خوشمزه تان را از داخل مايکروفر بيرون آوريد.
همان طور که ملاحظه کرديد، پخت کيک در مايکروويو معمولي با کانوکشن کاملا متفاوت است. در روش دوم بافت کيک ترد تر و رنگ آن تيره تر خواهد بود. با توجه به عملکرد اين دو دستگاه، مي توان نتيجه گرفت که پخت کيک در مايکروفر کانوکشن بهتر از مايکروفر معمولي است. اما اگر مايکروفر شما مجهز به اين سيستم نيست، اصلا نگران نباشيد. همان طور که پيش تر نيز ذکر کرديم، در مايکروفر معمولي نيز مي توانيد کيک ساده مايکروفري و يا شکلاتي را با بهترين کيفيت بپزيد، آن را به دلخواه با خامه و شکلات تزيين کرده و در جشن ها و مهماني هاي خود سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره