نماد آخرین خبر

ميز اردور/ اگر سالاد کينوا بخوريد عاشق طعم بي نظيرش مي شويد

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
ميز اردور/ اگر سالاد کينوا بخوريد عاشق طعم بي نظيرش مي شويد

ايران کوک/ چي لازم دارم:
براي سالاد:
کينوا 1 پيمانه
آب 2 پيمانه
ذرت شيرين 1 پيمانه
لوبياي سياه 1 پيمانه

گوجه گيلاسي 1 پيمانه
پياز قرمز 1/4 پيمانه
آووکادو 2 عدد
براي چاشني:
روغن زيتون 1/3 پيمانه
گشنيز 1/4 پيمانه
سرکه سيب 1 قاشق غذاخوري
آب ليمو 1/2 پيمانه
زيره سبز 1/2 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چايخوري
پودر سير 1/2 قاشق چايخوري
عسل 1/2 قاشق چايخوري
پاپريکا 1 پنس
نمک 1/8 قاشق چاي خوري
چه جوري درست ميشه:
سالاد کينوا مکزيکي يک سالاد خوشمزه، مقوي، گياهي و بدون گلوتن است. اين سالاد کاملاً گياهي يک گزينه خوب براي گياه خواران هست. سالاد کينوا مکزيکي خيلي سريع تهيه ميشه. اگه دوست دارين بدونين کينوا چيه که اين قدر اين سالاد رو پر خاصيت کرده بايد بگم که کينوا در واقع يه پروتئين کامل هست به اين معني که حدود 9 آمينواسيد ضروري وجود دارن که بدن ما نمي تونه اون ها  رو توليد کنه و يک پروتئين کامل، مثل کينوا، پروتئيني هست که اين 9 آمينواسيد ضروري رو به نسبت هاي مساوي در خودش داره. در مطلب طرز تهيه سالاد کينوا مي تونين اطلاعات بيشتري در مورد اين ماده پر خاصيت به دست بيارين. علاوه بر اين در اين سالاد لوبيا سياه نيز وجود داره که منبعي غني از فيبر، پروتئين، املاح و ويتامين هايي مث ويتامين A، کلسيم، آهن و منگنز هست. همچنين از ابتلا به بيماري هايي مثل سرطان، بيماري هاي قلبي و گوارشي هم پيشگيري ميکنه. پس علاوه بر گياه خواران سالاد کينوا مکزيکي يه وعده غذايي سالم براي همه هست. از انواع سالاد هاي مکزيکي خوش رنگ و خوش طعم سالاد سالسا مکزيکي، سالاد اسفناج مکزيکي و سالاد چيکن تستادا ايران کوک رو هم مي تونم معرفي کنم. با من همراه شين و اين سالاد بسيار سالم رو درست کنين و از خوردن اون لذت ببرين.

مرحله اول: پخت کينوا
براي درست کردن سالاد کينوا مکزيکي، ابتدا در يک ماهيتابه متوسط، يک پيمانه کينوا را به همراه دو پيمانه آب بريزيد و شعله گاز را روشن کنيد و اجازه دهيد آب جوش بزند. سپس حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد براي 20 دقيقه يا تا زماني که تمام آب جذب کينوا شود بجوشد.
پس از پخته شدن کينوا، آن ها را داخل يک ظرف مناسب پخش کنيد و اجازه دهيد براي 2 ساعت در يخچال بماند تا خنک شوند.

مرحله دوم: درست کردن چاشني سالاد 
براي درست کردن چاشني سالاد، مي توانيد يک شيشه مربا يا سس که ديگر استفاده نمي کنيد را به کار ببريد. پس روغن زيتون، گشنيز تازه و ريز خرد شده، سرکه سيب، آب ليموي تازه، زيره سبز، پودر فلفل قرمز، پودر سير، عسل، پاپريکا و نمک را داخل شيشه مربا بريزيد و در آن را محک ببنديد و تا زماني که مواد به خوبي با هم ترکيب شوند شيشه را تکان دهيد.

مرحله سوم: درست کردن سالاد 
براي درست کردن سالاد کينوا مکزيکي، ابتدا يک کاسه بزرگ را برداريد. سپس کينواي پخته شده، ذرت شيرين پخته شده يا کنسروي، لوبياي سياه پخته شده يا کنسروي، گوجه گيلاسي هاي دو نيم شده و پياز قرمز ريز خرد شده را داخل کاسه بريزيد و تا زماني که تمام مواد به خوبي با هم ترکيب شوند مخلوط کنيد. سپس چاشني که در مرحله قبل درست کرديد را روي مواد بريزيد و مجدداً مخلوط کنيد.

مرحله چهارم: سرو سالاد کينوا مکزيکي
آووکادو ها براي سرو سالاد  هستند. بنابرين ابتدا آن ها را از وسط برش طولي بزنيد. سپس پوست آن ها را بکنيد و هسته آن ها را نيز خارج کنيد و در کنار سالاد ميل کنيد.

نکات کليدي تهيه سالاد کينوا مکزيکي
– اندازه مواد اوليه که در دستور سالاد کينوا مکزيکي آمده است، تقريبي هستند. در صورت تمايل مي توانيد مقدار مواد اوليه را تغيير دهيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره