غذاي اصلي/ سيب زميني خامه اي با پنير معرکه ميشه

مجله تصوير زندگي/ بعضي وقتها در اثر خستگي و گرسنگي حوصله پخت غذاهاي پردردسر را نداريم و به دنبال غذايي ساده و سريع هستيم. سيب زميني خامه اي يکي از اين غذاهاست که هم راحته و هم خيلي خوشمزه.
چي لازم دارم:
سيب زميني 3 يا 4 عدد
تخم مرغ يک عدد
خامه صبحانه يک بسته
آرد سوخاري 2 قاشق غذاخوري
نمک به ميزان دلخواه
فلفل قرمز پرک شده به ميزان دلخواه
پودر فلفل قرمز به ميزان دلخواه
فلفل سياه به ميزان دلخواه
چطور بپزم:
سيب زميني ها را به اشکال دلخواه يا مکعبي شکل خرد کنيد.
ابتدا سيب زميني ها را به قطر تقريبا 1 سانت برش بزنيد.
سپس به صورت خلال و بعد مکعبي خرد کنيد.
سيب زميني ها را در ظرفي مناسب بريزيد.
ادويه ها ، آرد سوخاري و تخم مرغ را به سيب زميني ها اضافه کنيد.
خامه را هم بريزيد و خوب مخلوط کنيد تا همه سيب زميني ها را مواد آغشته شوند.
مي توانيد ابتدا مواد را در ظرفي به خوبي مخلوط کرده و سپس سيب زميني ها بريزيد و هم بزنيد.
ظرف را در فر 180 درجه قرار دهيد تا سيب زميني ها به خوبي بپزند.
وقتي سيب زميني ها پخت، روي سيب زميني ها پنير پيتزا بريزيد.
5 دقيقه ديگر بپزيد تا پنير ها آب شوند.
در صورت تمايل يکي دو دقيقه گريل را روشن کنيد تا پنيرها طلايي شوند.