آخرین خبر/ بَنِه یا همون پسته وحشی در خیلی از مناطق کوهستانی ایران پیدا میشه و ممکنه به اسم های دیگه بشناسید،،در استان خراسان جنوبی با بَنِه غذای ساده و بسیار خوشمزه و مقوی به همین نام درست می کنند.
میهمان این خانواده محترم در روستای زیبای کُرُه بودیم، بَنِه در هاون کوبیده شد و در ظرف سنتی به نام تغرچه همراه کمی آب سابیدند، سیر خرد شده رو سرخ کردند نعنا و گردوی کوبیده شده رو هم اضافه کردند، کمی نمک و در نهایت آب بَنِه سابیده شده و از الک رد شده هم اضافه شد و قبل از اینکه زیاد بجوشه و قل بزنه از روی حرارت برداشتند موقع خوردن هم نان ترید میکنند و مثل آبگوشت همراه سبزی خوردن تازه و شرمنده دیگه قاصرم از بیان بقیه ماجرا.... شما هم اگر در منطقه تون با بنه غذایی تهیه می کنید به ما هم معرفی کنید..
ممنون از اهالی خونگرم روستای کُرُه نزدیک شهرستان قائن در خراسان جنوبی
منبع ویدئو: اینستاگرام دور نیست

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar