نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

يک غذاي فرانسوي در چند دقيقه؛ ديپ کالزونه

منبع
برترين ها
بروزرسانی

برترين ها/ ر اين مطلب از بخش آشپزي، دستور ديپ فرايد ميني کالزونه، يک غذاي خوشمزه را برايتان آماده کرديم و ويدئوي طرز تهيه آن‌را نيز در انتهاي مطلب آورده‌ايم. باما همراه باشيد.
چي لازم دارم:
آب‌گرم: سه‌چهارم پيمانه
مخمر اکتيو خشک: يک‌ونيم قاشق چاي‌ خوري
آرد: سه پيمانه
نمک: يک قاشق چاي خوري

پنير پارمزان: يک‌چهارم پيمانه
شکر: دو قاشق چاي‌خوري
بکينگ پودر: يک قاشق چاي خوري
روغن زيتون: يک+دو قاشق غذاخوري
سس گوجه فرنگي: يک قاشق غذاخوري
پنير موزارلا: سه قاشق غذاخوري
ريحان: يک قاشق غذاخوري
شما مي‌توانيد از هرمواد دلخواهي مانند گوشت و ... براي پرکردن مواد داخل استفاده کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar