کوکپد/ مواد لازم
150 گرم پنیر ماسکارپونه
200 گرم خامه پاستو ریزه
پودر قند به مقدار دلخواه
مراحل
ظرفی را که در آن بتوانید خامه را بزنید بمدت حداقل ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.
سپس خامه و پودر قند را در ظرف بریزید و با هم زن بزنید تا فرم بگیرد.
سپس پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید. 🌟نکته : هر چه پنیر ماسکارپونه به مواد اضافه کنید ،کرم سفت تر و هر چه خامه اضافه کنید کرم ، شل تر می شود...اگر از طعم شور و شیرین خوشتان می آید به میزان دلخواه از پنیر خامه ای صبحانه که کمی شور است به آن اضافه کنید و کم کم چون مزه کرم خراب می شود. مقدار کمی مثل یک یا دو قاشق غذا خوری بریزید و بعد با هم زن بزنید و بچشید... کاملا سلیقه ای است

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar