کوکپد/ مواد لازم
 ۳ تا سینی فر
2/5 پیمانه آرد سفید
شیر خشک 1 ق غ.. (من استفاده نکردم)
1 پیمانه آب ولرم
3 قاشق غذا خوری
1 ق غ خمیر مایع
1 ق چ نمک
1/4 پیمانه روغن
مراحل
ابتدا آب ولرم +۱ پیمانه آرد+نمک و شکر+خمیر مایه رو خوب باهم میزنیم تا خوب مخلوط شه.. ۱۰ میزاریم استراحت تا حباب بزنه🥰(من ۱۰ مین گذاشتم تو فر از قبل گرم شده خاموش)
 
تو این مدتم ما سسمون رو درست میکنیم (طرز تهیه سس) ■۳ ق غ رب گوجه... ■کمی روغن..■ ۲تا ۳ ق غ آبلیمو.. بعد میزاریم رو حرارت و سرخش میکنیم.اگر دوست داشتین میتونین● ۱ حبه (بزرگ)سیر و له کنین یا● نصف پیاز(کوچک) نگینی ریز خرد کنین.. ولی باید اول اینا رو سرخ کنین..بعد ●رب گوجه و ●نمک و ●فلفل قرمز و● ابلیمو اضاف میکنیم و کمی تفت میدیم......این سسم خوشمزه میشه😋
 خمیرمون رو از فر درمیاریم... و فر رو روشن میکنیم.. بعد 1/5 پیمانه آرد باقی مونده+روغن رو اضاف میکنیم و خوب ورز میدیم آردمون چسپندس.. من باز آرد اضاف کردم حدودا (½پیمانه)تا خمیرم زیاد ب دستم نچسپه ولی باز حالت چسپنده داشته باشه.. توجه کنید زیاد آرد اضافه نکنید ک خمیرتون خیلی سفت میشه و اصلا خوشمزه نمیشه😁
 بعد سینی فرمون رو چرب میکنیم.. خمیر رو توش پهن میکنیم بعد سسی ک درست کردیم و میکشیم روش..هرموادی ک دوس دارین بریزین.. بعد ادویه میریزیم (پاپریکا.. نمک و فلفل سیاه و قرمزو اویشن).. بعد فر رو خاموش میکنیم و ۲۰ دقیقه میزاریم استراحت تا پف کنه
 بعد استراحت.. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۲۵۰ قسمت پایینی فر رو روشن میکنیم.. بعدش یه ۱۰ قسمت گریل فر رو روشن میکنیم
 نوش جان 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar