logo

پيتزا پپروني با خمير ده دقيقه ايي

منبع
کوکپد
بروزرسانی
پيتزا پپروني با خمير ده دقيقه ايي

کوکپد/ مواد لازم
 ۳ تا سيني فر
2/5 پيمانه آرد سفيد
شير خشک 1 ق غ.. (من استفاده نکردم)
1 پيمانه آب ولرم
3 قاشق غذا خوري

1 ق غ خمير مايع
1 ق چ نمک
1/4 پيمانه روغن
مراحل
ابتدا آب ولرم +۱ پيمانه آرد+نمک و شکر+خمير مايه رو خوب باهم ميزنيم تا خوب مخلوط شه.. ۱۰ ميزاريم استراحت تا حباب بزنه🥰(من ۱۰ مين گذاشتم تو فر از قبل گرم شده خاموش)
 
تو اين مدتم ما سسمون رو درست ميکنيم (طرز تهيه سس) ■۳ ق غ رب گوجه... ■کمي روغن..■ ۲تا ۳ ق غ آبليمو.. بعد ميزاريم رو حرارت و سرخش ميکنيم.اگر دوست داشتين ميتونين● ۱ حبه (بزرگ)سير و له کنين يا● نصف پياز(کوچک) نگيني ريز خرد کنين.. ولي بايد اول اينا رو سرخ کنين..بعد ●رب گوجه و ●نمک و ●فلفل قرمز و● ابليمو اضاف ميکنيم و کمي تفت ميديم......اين سسم خوشمزه ميشه😋
 خميرمون رو از فر درمياريم... و فر رو روشن ميکنيم.. بعد 1/5 پيمانه آرد باقي مونده+روغن رو اضاف ميکنيم و خوب ورز ميديم آردمون چسپندس.. من باز آرد اضاف کردم حدودا (½پيمانه)تا خميرم زياد ب دستم نچسپه ولي باز حالت چسپنده داشته باشه.. توجه کنيد زياد آرد اضافه نکنيد ک خميرتون خيلي سفت ميشه و اصلا خوشمزه نميشه😁
 بعد سيني فرمون رو چرب ميکنيم.. خمير رو توش پهن ميکنيم بعد سسي ک درست کرديم و ميکشيم روش..هرموادي ک دوس دارين بريزين.. بعد ادويه ميريزيم (پاپريکا.. نمک و فلفل سياه و قرمزو اويشن).. بعد فر رو خاموش ميکنيم و ۲۰ دقيقه ميزاريم استراحت تا پف کنه
 بعد استراحت.. ۱۵ تا ۲۰ دقيقه با دماي ۲۵۰ قسمت پاييني فر رو روشن ميکنيم.. بعدش يه ۱۰ قسمت گريل فر رو روشن ميکنيم
 نوش جان 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar