خراسان/ مواد لازم
    
آب – 6 پیمانه
 زنجبیل – یک چهارم پیمانه
  چای سبز کیسه ای – 3 تا 6 عدد
 برگ نعناع – نصف پیمانه
 عسل – یک سوم
   لیموترش – یک عدد
 طرز تهیه
۱- درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
۲-  سپس از روی حرارت بردارید، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن بیندازید و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد. 
۳- چای را از صافی عبور دهید.
۴- عسل و آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید.  
۵-برای سرو  ،  دو برش لیموترش و برگ نعناع در لیوان اضافه کنید.
 ۶- در صورت تمایل چند تکه یخ کوچک استفاده  کنید .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar