14
3
4.4K
14
3
4.4K
خراسان/ مواد لازم
آب – 6 پيمانه
زنجبيل – يک چهارم پيمانه
چاي سبز کيسه اي – 3 تا 6 عدد
برگ نعناع – نصف پيمانه
عسل – يک سوم
ليموترش – يک عدد
طرز تهيه
۱- درون يک قابلمه کوچک، آب و زنجبيل را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد.
۲- سپس از روي حرارت برداريد، کيسه هاي چاي سبز و برگ هاي نعناع را در آن بيندازيد و ۱۵ دقيقه کنار بگذاريد تا دم بکشد.
۳- چاي را از صافي عبور دهيد.
۴- عسل و آب ليموترش را اضافه کنيد و هم بزنيد.
۵-براي سرو ، دو برش ليموترش و برگ نعناع در ليوان اضافه کنيد.
۶- در صورت تمايل چند تکه يخ کوچک استفاده کنيد .