شيريني ها/ کيک ليمويي با طعم چاي سبز
آکا ايران/ مواد لازم براي کيک: • 1 قاشق غذاخوري پودر چاي سبز • سه چهارم فنجان شير • دو و نيم فنجان آرد • يک و نيم فنجان شکر ريزدانه • دو و نيم قاشق چايخوري بيکينگ پودر • 1 قاشق چايخوري نمک • دو سوم فنجان کره • 1 قاشق چايخوري وانيل • سفيده 5 عدد تخم مرغ مواد لازم براي خامه: • دو و نيم فنجان کره • 4 قاشق چايخوري پوست ليموي رنده شده • 2 تا 3 قاشق غذاخوري آب ليمو • 6 فنجان پودر قند • پوست ليمو براي تزئين چطوري بپزم: 1. فر را بگذاريد در دماي 350 درجه فارنهايت گرم شود. ته و کناره هاي دو قالب کيک را چرب کنيد و کمي آرد بپاشيد. در فنجاني که بتوان در فر گذاشت، پودر چاي را در شير بريزيد و مخلوط کنيد. حدود 30 تا 45 ثانيه در فر بگذاريد. سپس هم بزنيد تا چاي حل شود و بگذاريد 10 دقيقه سرد شود. 2. در کاسه بزرگي مخلوط چاي و همه مواد ديگر کيک بجز سفيده هاي تخم مرغ را با ميکسر به مدت 30 ثانيه با سرعت کم مخلوط کنيد. دو دقيقه نيز با سرعت بالا مخلوط کنيد. سفيده هاي تخم مرغ را به مدت 2 دقيقه با سرعت بالا بزنيد. خمير را در قالب ها بريزيد. 3. حدود 30 تا 35 دقيقه در فر بپزيد تا وقتي در مرکز کيک خلال دندان فرو مي کنيد و درمي آوريد تميز باشد. بگذاريد 10 دقيقه سرد شود. سپس از قالب دربياوريد و بگذاريد 1 ساعت کاملاً سرد 4. در اين حين، در کاسه متوسطي، دو و نيم فنجان کره، 4 قاشق چايخوري پوست ليمو و آب ليمو را با ميکسر برقي به مدت 30 ثانيه با سرعت متوسط بزنيد. به تدريج پودر قند را اضافه کنيد و هم بزنيد. حدود 2 تا 3 دقيقه بيشتر هم بزنيد تا مخلوط نرم و پفکي بدست 5. يک لايه از کيک را روي بشقاب مخصوص کيک به صورت وارونه بگذاريد. يک و نيم فنجان خامه روي آن بماليد. لايه دوم را روي آن قرار دهيد. کناره ها و بالاي کيک را خامه بماليد. با بقيه خامه آن را تزئين کنيد و براي تزئين نهايي روي آن پوست ليمو بگذاريد.