طرز تهيه پلو مرغ هندي تند و خوشمزه
باشگاه خبرنگاران/غذاهاي هندي را ما با تند بودنشان ميشناسيم اما يکي ديگر از ويژگيهايي که طعم اين غذاها را متفاوت ميکند، ترکيب شدن ميخک، تخم گشنيز، کاري و سير با طعم اين غذاهاست. در اين مطلب، طرز تهيه مرغ پلو هندي را به شما آموزش ميدهيم. غذايي که براي درست کردنش بايد حدود ۲ ساعت وقت بگذاريد.
مواد لازم
سينه مرغ سه عدد
برنج دانه بلند يک پيمانه
ماست کم چرب همزده نصف فنجان
آب مرغ دو پيمانه
فلفل چيلي سبز يک عدد (کباب شده)
زنجبيل يک چهارم قاشق چايخوري
دارچين يک چهارم قاشق چايخوري
ميخک يک چهارم قاشق چايخوري
فلفلقرمز يک چهارم قاشق چايخوري
فلفل سياه يک قاشق چايخوري
تخم گشنيز يک قاشق چايخوري
کاري يک قاشق چايخوري
پاپريکا يک قاشق چايخوري
نمک به مقدار لازم
برگ بو يک عدد
نعناع تازه چهار قاشق غذاخوري
روغن زيتون بکر يک قاشق غذاخوري
پياز يک عدد (مويي باريک خرد شده)
سير ۲ حبه (له شده)
مغز بادام زميني يک پيمانه
طرز تهيه مرغ پلو هندي
در يک قابلمه متوسط، ۱ قاشق غذاخوري روغن زيتون بکر بريزيد و پيازها را در آن سرخ کنيد. سپس سير را هم اضافه کرده و کمي تفت دهيد. براي اين کار به حدود ۵ دقيقه وقت نياز خواهيد داشت.
پياز و سير سرخ شده را کنار بگذاريد و دو قاشق غذاخوري روغن زيتون بکر را در قابلمه بريزيد، نعناع را کمي تفت دهيد و سپس بادام زميني، پيازها و همه ادويهها را اضافه کنيد. همراه با آنها مرغ را تفت دهيد و در آخر ماست يوناني و آب مرغ را اضافه کنيد.
برنج را در يک قابلمه نچسب بريزيد و ترکيب سس مرغ را رويش بريزيد. سپس در قابلمه را بگذاريد و بعد از به جوش آمدن، اجازه دهيد با حرار ملايم بپزد. بعد از حدود نيم ساعت، اگر احساس کرديد برنجتان خام مانده و آب آن کشيده شده، نصف فنجان ديگر آب به آن اضافه کنيد. مرغ پلو هندي شما بعد از حدود يک ساعت ديگر پختن روي حرارت ملايم آماده خواهد بود.