طرز تهيه فلفل شکم پر خوشمزه با پنير
باشگاه خبرنگاران/ فلفل شکم پر يک غذاي بسيار خوشمزه و هيجان انگيز است، اما تهيه آن کمي زمان بر خواهد بود. اين غذا شباهت زيادي به دلمه فلفل دارد، اما در مواد اوليه تفاوتهايي با آن دارد و در نهايت طعم آن هم متفاوت خواهد بود. براي تهيه فلفل شکم پر از سس مارينارا استفاده ميشود. سس مارينارا که در مواد اصلي يک فلفل شکم پر خوشمزه حتما از آن استفاده ميشود يک سس بسيار خوش طعم است که از آن براي طعمدار کردن پيتزا، لازانيا و خيلي از غذاهاي ديگر استفاده ميشود. اين سس ريشه ايتاليايي دارد و يکي از خوشمزهترين سسها براي ايتالياييها به حساب ميآيد.
فلفل دلمهاي هم سرشار از ويتامينها به خصوص ويتامين C است و ميتواند بخش قابل توجهي از ويتامينها و مواد معدني مورد نياز بدن شما را تهيه کند. فلفل شکم پر را ميتوانيد با رنگهاي مختلف فلفل دلمهاي تهيه کنيد و از رنگارنگ بودن سفره خود لذت ببريد. در ادامه همراه باشيد تا طرز تهيه فلفل شکم پر خوشمزه با پنير اسرم را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه فلفل شکم پر خوشمزه
برنج يک دوم پيمانه
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
هويج (رنده شده) يک هشتم پيمانه
کرفس يک هشتم پيمانه
فلفل دلمهاي شش عدد
گوشت چرخ کرده ۲۲۵ گرم
پياز متوسط يک عدد
بيکن دودي ۱۰۰ گرم
سس مارينارا يک و نيم پيمانه
سرکه يک چهارم پيمانه
فلفل قرمز يک دوم قاشق چايخوري
پنير اسرم يک سوم پيمانه
پنير پارمسان پودري يک دوم پيمانه
طرز تهيه فلفل شکم پر خوشمزه با پنير اسرم
برنج را در يک قابلمه ريخته و روي آن آب بريزيد تا سطح برنجها را بپوشاند. سپس مقداري نمک به دلخواه به برنج اضافه کنيد و اجازه دهيد تا خيس بخورد. پس از خيس خوردن برنج آن را روي گاز گذاشته و اجازه دهيد تا بجوشد. هنگامي که برنج شما به اندازه کافي نرم شد آن را آبکش کنيد. قبلا طرز تهيه کته ساده را آموزش داديم که براي ياد گرفتن ترفندها ميتوانيد آن را مطالعه کنيد.
فر را روي ۳۷۵ درجه فارنهايت (۱۹۰ درجه سانتيگراد) بگذاريد و اجازه دهيد که تمام محيط آن گرم و هم دما شود.
روغن زيتون را درون قابلمهاي بريزيد و قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. هويج را رنده و کرفس را خرد کنيد. سپس هويج رنده شده و کرفس خرد شده را آن اضافه کنيد و آنها را به مدت ۵ دقيقه با هم تفت دهيد تا نرم شوند.
پيازها را خرد کنيد. گوشت چرخ کرده را درون تابهاي بريزيد و آن را با کمي روغن و پياز خرد شده تفت دهيد. سپس بيکنها را هم به آن اضافه کنيد و به تفت دادن ادامه دهيد. سس مارينار، سرکه و فلفل قرمز را به تابه اضافه کنيد و اجازه دهيد آنها با هم حدود ۱۰ دقيقه بجوشند.
نصف پنير پارمسان را با پنير اسرم و برنج مخلوط کنيد و آنها را به آرامي هم بزنيد. در نهايت آن را به ترکيب گوشت و بيکن مخلوط کنيد.
سر فلفل دلمهايها را جدا کرده و دانههاي داخل آن را خارج کنيد. سپس آنها را در سيني فر بچينيد و درون آنها را با مخلوط گوشت پر کنيد. روي گوشتها کمي پنير پارمسان و روغن زيتون بريزيد.
فلفل شکم پر را به مدت ۳۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد و بعد از آن غذاي خوشمزه شما آماده خواهد بود.