طرز تهيه کوکي بادام زميني عسلي

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه کوکي بادام زميني عسلي را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
عسل ۱۷۵ گرم
بادام زميني تست شده ۵۰ گرم
کره بادام زميني ۱۳۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
شکر قهوهاي ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱ قاشق غذاخوري
آرد ۱۸۰ گرم
جوش شيرين ۱/۲ قاشق چايخوري
نمک ۱/۴ قاشق چايخوري
طرز تهيه کوکي بادام زميني عسلي:
با همزن دستي ۱۰۰ گرم کره و شکر قهوهاي و ۲۵ گرم عسل و کره بادام زميني را هم بزنيد حدود ۲ دقيقه. تخم مرغ و گلاب يا عصاره وانيل را اضافه کنيد آرد و جوش شيرين و نمک را اضافه کنيد و در حد يکدست شدن مخلوط کنيد به اندازه يک قاشق غذاخوري از خمير را در دست گرد کنيد و در سيني فر که کاغذ روغني انداخته ايد با فاصله از هم بچينيد و به مدت ۱۰ دقيقه در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده ايد بپزيد.
پس از پخت کوکيها را روي توري سيمي بگذاريد تا کمي خنک شوند، پس از خنک شدن بقيه عسل را با مابقي کره با کمي نمک روي حرارت متوسط بگذاريد مدام هم بزنيد تا بجوشد حرارت را کم کنيد ۱۰ دقيقه با حرارت کم روي شعله باشد تا غليظ شود از روي حرارت برداريد بادام زمينيها را به آن اضافه کنيد و صبر کنيد تا به دماي محيط برسد سپس روي شيرينيها بريزيد.